Passar till: Passar som aperitif samt till fisk, sushi och skaldjur.
Beskrivning: Björksav till Sparkling Björk skördas i Östergötland före lövsprickningen. Jäsningen sker kallt i rostfria tankar och sedan lagrad i 12 månader. Kolsyra tillsätts kort före tappning på flaskor.
Smaken är torr med drag av björk.
Övrigt: Serveringstemperatur ca 8º C.
Vinner ej på lagring.
Vinmakare: Hans Riese
Lanseras den 1 juni 2007
Begränsad upplaga 1240 flaskor
Beskrivning: Björksav till Sparkling Björk skördas i Östergötland före lövsprickningen. Jäsningen sker kallt i rostfria tankar och sedan lagrad i 12 månader. Kolsyra tillsätts kort före tappning på flaskor.
Smaken är torr med drag av björk.
Övrigt: Serveringstemperatur ca 8º C.
Vinner ej på lagring.
Vinmakare: Hans Riese
Lanseras den 1 juni 2007
Begränsad upplaga 1240 flaskor
Volym | Pris | Artikelnummer | Sortiment |
---|---|---|---|
750 ml | 129 Kr | 9794101 | Beställning |
750 ml | 135 Kr | 8794101 | Beställning |
Kommentarer
deflagro