Blossa Trestjärnig Glögg Spetsad med Calvados

STARKVIN 21%
Vin och Sprit
Skapades 2010-01-27 av iglaset
Betyg
0 0 0.0
Senaste betygen
BLOSSA Glögg Trestjärnig spetsad med calvados har vi gjort av starkvin, glöggkryddor och finaste calvados. Det ger en torrare, fylligare och fruktigare smak än traditionell glögg.

Calvados är ett franskt äppelbrännvin som produceras i departementet Calvados i Normandie. Calvados tillverkas genom destillation av cider. Den lagras sedan på ekfat, för att rundas av, innan den gyllene drycken buteljeras.

Under några veckor runt jul dricker vi svenskar nästan 7 miljoner flaskor glögg. I Blossas sortiment finns allt en glöggälskare kan önska sig. Traditionell Blossa vinglögg och starkvinsglögg kryddad med klassiska glöggkryddor. Vit starkvinsglögg och exklusiv, eldig Blossa Trestjärnig glögg spetsad med rom, calvados eller cognac. Alla tillverkade enligt ett väl bevarat originalrecept från slutet av 1800-talet.

Blossa har även i fem år tillverkat årgångsglögg, varje år med en ny smak som hör julen till, med en tydlig nordisk anknytning. Den har har blivit oerhört efterfrågad och har en strykande åtgång. Vin & Sprits egen Chief Blender Åsa Orsvärn har skapat en ny längtan efter glögg varje år.

Tips på nya sätt att dricka glögg och nyutvecklade recept på BLOSSA-tilltugg finns på www.blossa.se.

Användning: Servera den rykande het, med russin och mandel, eller rumstempererad tilll fruktkaka, knäck eller annat julgodis.
Volym Pris Artikelnummer Sortiment
500 ml 79 Kr 8960102 Beställning
Kommentarer