Druvor: Grenache 60%, Syrah 20%, Mourvedre 10% samt övrigt 10%
Vinifiering: Traditionell vinifiering med lång skalmaceration på temperaturkontrollerade rostfria ståltankar. Vinet lagras 3 till 4 månader på större franska ekfat.
Doft: I doften återfinns mörka frukter och bär, läder, lakrits och kryddighet.
Smak: Smaken är rund och generöst kryddig med bra längd.
Passar till: Smakrika kötträtter, vilt eller kraftfulla hårdostar.
Vinifiering: Traditionell vinifiering med lång skalmaceration på temperaturkontrollerade rostfria ståltankar. Vinet lagras 3 till 4 månader på större franska ekfat.
Doft: I doften återfinns mörka frukter och bär, läder, lakrits och kryddighet.
Smak: Smaken är rund och generöst kryddig med bra längd.
Passar till: Smakrika kötträtter, vilt eller kraftfulla hårdostar.
Kommentarer