Betyg
0
Utseende: Djup rubinröd färg
Doft: Ung, kryddig doft av stenfrukt, viol och rostade ekfat
Smak: Fyllig, kryddig smak av mörka körsbär, plommon, örter och rostade ekfat. Lena tanniner och bra syra med fin längd i slutet.
Serveringstemperatur: ca 16 grader
Serveringsförslag: Perfekt till kraftigare pastarätter, kalv, risotto på svamp och ost
Efter skörd pressas druvorna och efter 18 dagars skalmasceration i ståltank får vinet mogna på franska ekfat i 10 månader. Efter buteljering får vinet mogna ytterligare 2 månader innan det släpps för konsumtion. Den årliga produktionen ligger på ca 200 000 flaskor.
Doft: Ung, kryddig doft av stenfrukt, viol och rostade ekfat
Smak: Fyllig, kryddig smak av mörka körsbär, plommon, örter och rostade ekfat. Lena tanniner och bra syra med fin längd i slutet.
Serveringstemperatur: ca 16 grader
Serveringsförslag: Perfekt till kraftigare pastarätter, kalv, risotto på svamp och ost
Efter skörd pressas druvorna och efter 18 dagars skalmasceration i ståltank får vinet mogna på franska ekfat i 10 månader. Efter buteljering får vinet mogna ytterligare 2 månader innan det släpps för konsumtion. Den årliga produktionen ligger på ca 200 000 flaskor.
Volym | Pris | Artikelnummer | Sortiment |
---|---|---|---|
375 ml | 49 Kr | 458502 | Ordinarie |
750 ml | 89 Kr | 458501 | Ordinarie |
1500 ml | 209 Kr | 458506 | Ordinarie |
Kommentarer