Betyg
2
Pasqua etablerades som ett familjeägt företag 1925 i Veneto. Företaget drivs och ägs ännu idag av familjen. Pasqua koncentrerar sitt arbete med utveckling mot högkvalitativa viner. För att lyckas med detta har man under de senaste åren satsat hårt på att öka forskningen inom kloning samt utökad beskärning på vingårdarna. Detta arbete har redan nu givit ett strålande resultat och Pasqua räknas idag som ett av de ledande vinhusen i Italien.
Vinet är producerat av 80% Nero d´Avola och 20% Shiraz. Druvorna har odlats på nordvästra Sicilien ca 300 meter över havet. De två druvsorterna har vinifierats separat och genomgått skalmaceration. Vinet blendas och lagras sedan på ståltank där den malolaktiska jäsningen äger rum.
Doften är fruktig och kryddig med inslag av björnbär, plommon, kanel och kryddnejlika.
Smaken är medelfyllig, mjuk och välbalanserad med inslag av björnbär och örter.
Kalis passar till nöt, fläsk och lamm.
Typ: Medelfylligt
Vinet är producerat av 80% Nero d´Avola och 20% Shiraz. Druvorna har odlats på nordvästra Sicilien ca 300 meter över havet. De två druvsorterna har vinifierats separat och genomgått skalmaceration. Vinet blendas och lagras sedan på ståltank där den malolaktiska jäsningen äger rum.
Doften är fruktig och kryddig med inslag av björnbär, plommon, kanel och kryddnejlika.
Smaken är medelfyllig, mjuk och välbalanserad med inslag av björnbär och örter.
Kalis passar till nöt, fläsk och lamm.
Typ: Medelfylligt
Volym | Pris | Artikelnummer | Sortiment |
---|---|---|---|
750 ml | 59 Kr | 7931101 | Beställning |
3000 ml | 209 Kr | 730908 | Ordinarie |
Kommentarer
Jejjeman
shackalen