Charles Heidsieck Mis en Cave 2000

MOUSSERANDE VINER 12%
Maxxium
Skapades 2006-12-19 av iglaset
Betyg
0 2 0.0
Senaste betygen
downtown
2011-07-29 7
Undefined
2007-04-17 6
Hos champagnehuset Charles Heidsieck lagras vinet minst tre år innan degorgering sker. Det är lagringen som föder fram de rika och djupa smakerna som kännetecknar Charles Heidsiecks champagner. Detta ger vinet en annan dimension och rikedom om man jämför med en vanlig non-vintage champagne som normalt lagras i ca 15 månader.

Årgång: Non-vintage. Lagd i källaren 2000
Smak: Generösa smaker av mogna körsbär och smultron med toner av nötter och vanilj.
Volym Pris Artikelnummer Sortiment
750 ml 379 Kr 749801 Ordinarie
downtown
2011-07-29 7

Undefined
2007-04-17 6

Liknande artiklar
Kommentarer