Betyg
0
Bland rom lagrad på amerikanska ekfat upp till åtta år, väljs de bästa ut för att producera Cacique 500. Den hantverksmässiga framställningen och intensiva lagringen gör den till Caciques Gran Reserva.
Cacique 500:s sensoriska profil kännetecknas av en balanserad arom, där mogen frukt samspelar med toner av torkad frukt, ved, vanilj och inslag av lagrad sherry. Smaken är fyllig, rund, med stor kropp. Det är en stram men ändå len rom, med utmärkt eftersmak. Den intensiva bärnstensfärgen vittnar om den långa mognadsprocessen i fat av vit ek.
Cacique 500:s sensoriska profil kännetecknas av en balanserad arom, där mogen frukt samspelar med toner av torkad frukt, ved, vanilj och inslag av lagrad sherry. Smaken är fyllig, rund, med stor kropp. Det är en stram men ändå len rom, med utmärkt eftersmak. Den intensiva bärnstensfärgen vittnar om den långa mognadsprocessen i fat av vit ek.
Kommentarer