Peter Lehmann The Barossa Cabernet Sauvignon - 2010

RÖDA VINER 14%
Spendrups Vin
Skapades 2009-02-17 av iglaset
Betyg
1 11 7.15
Senaste betygen
sanjis
2013-05-04 9
Nickemannen121
2012-06-24 8
lengmo
2011-11-04 7
musslan4
2011-10-21 10
masse1975
2010-04-03 8
Vinifiering: 90 procent av vinet har jäst i rostfria ståltankar under kontrollerad temperatur och därefter lagrats i tolv månader på franska och amerikanska hogsheads dvs, 308-liters ekfat. Resterande 10 procent är jäst på en kombination av nya franska och amerikanska ekfat.
Doft: Stor, tilltalande, mjuk, sötfruktig doft med toner av svarta vinbär, choklad, vanilj och kaffe. smak: Mjuk, bärig, insmickrande, elegant, mogen, fruktig smak med mycket vanilj och viss strävhet.
Passar till: Diverse kötträtter som oxfilé provençal, entrecôte, pepparbiff, lamm med mintsås och potatisgratäng.
sanjis
2013-05-04 9

Nickemannen121
2012-06-24 8

lengmo
2011-11-04 7

musslan4
2011-10-21 10

masse1975
2010-04-03 8

Cryss
2009-10-06 6

Murdoch
2008-09-20 8

jomal
2008-08-27 7

Jedy
2008-06-08 7

berlos
2007-04-17 8

Tomas-63
2007-04-17 7

Liknande artiklar
Kommentarer
musslan4
Ett perfekt vin till helgens goda köttbitar med efterföljande ost. Tillhör den absoluta toppen av viner i sin prisklass.
10