Peter Lehmann The Barossa Cabernet Sauvignon - 2010
RÖDA VINER 14%
Spendrups Vin
Skapades
2009-02-17
av
iglaset
Betyg
1
Senaste betygen
sanjis
2013-05-04Nickemannen121
2012-06-24lengmo
2011-11-04musslan4
2011-10-21masse1975
2010-04-03
Vinifiering: 90 procent av vinet har jäst i rostfria ståltankar under kontrollerad temperatur och därefter lagrats i tolv månader på franska och amerikanska hogsheads dvs, 308-liters ekfat. Resterande 10 procent är jäst på en kombination av nya franska och amerikanska ekfat.
Doft: Stor, tilltalande, mjuk, sötfruktig doft med toner av svarta vinbär, choklad, vanilj och kaffe. smak: Mjuk, bärig, insmickrande, elegant, mogen, fruktig smak med mycket vanilj och viss strävhet.
Passar till: Diverse kötträtter som oxfilé provençal, entrecôte, pepparbiff, lamm med mintsås och potatisgratäng.
Doft: Stor, tilltalande, mjuk, sötfruktig doft med toner av svarta vinbär, choklad, vanilj och kaffe. smak: Mjuk, bärig, insmickrande, elegant, mogen, fruktig smak med mycket vanilj och viss strävhet.
Passar till: Diverse kötträtter som oxfilé provençal, entrecôte, pepparbiff, lamm med mintsås och potatisgratäng.
Kommentarer
musslan4