Betyg
0
Senaste betygen
Årgångar
2009 |
2012 |
Björksav till Grythyttan Björkvin tappas i de Östergötska skogarna, på våren några veckor före lövsprickningen. Jäsningen sker kall i rostfria tankar och lagras i 9 månader. Smaken är torr och frisk med drag av björk.
Grythyttan Björkvin serveras väl kyld till fisk och skaldjur. Som sällskapsdryck serveras den gärna med några isbitar i glaset och garnera med citronskiva. Lämplig serveringstemperatur för Grythyttan Björkvin är 10 – 12ºC .
Grythyttan Björkvin serveras väl kyld till fisk och skaldjur. Som sällskapsdryck serveras den gärna med några isbitar i glaset och garnera med citronskiva. Lämplig serveringstemperatur för Grythyttan Björkvin är 10 – 12ºC .
Volym | Pris | Artikelnummer | Sortiment |
---|---|---|---|
750 ml | 98 Kr | 294901 | Ordinarie |
750 ml | 98 Kr | 7000001 | Beställning |
Liknande artiklar
















Kommentarer