Betyg
0
Årgångar
2009 |
2010 |
Vinifiering: Skördad i mitten av mars. Jäst under temperaturkontroll i anläggningen i Chimbarongo. Det färdiga vinet har legat 4 månader på tank av rostfritt stål, före buteljeringen.
Doft: Frisk,ung, ren doft med utpräglad Sauvignon Blancdoft (krusbär, grapefrukt).
Smak: Torr, ganska lätt och elegant, med eftersmak av krusbär, citrus och grapefrukt.
Passar till: Aperitif, bra till alla slags skaldjur och till lätta fiskrätter.
Doft: Frisk,ung, ren doft med utpräglad Sauvignon Blancdoft (krusbär, grapefrukt).
Smak: Torr, ganska lätt och elegant, med eftersmak av krusbär, citrus och grapefrukt.
Passar till: Aperitif, bra till alla slags skaldjur och till lätta fiskrätter.
Kommentarer