Betyg
0
Senaste betygen
Smaktyp: Rött vin fylligt
Beskrivning: Doft: intensiv fruktighet av mörka bär och kryddor.
Smak: Ett kraftigt vin med härlig frukt där blåbär och körsbär dominerar. En lite rostad ekfatston i kombination med fräsch kryddighet. Trevliga och mjuka tanniner.
Passar till: kraftigare kötträtter och till grillat. Ett kryddigt vin som gärna matchas till kryddiga maträtter.
Framställning: Talus vineri är belägen i Woodbridge i Kalifornien. Talus äger inga egna vingårdar utan köper druvor från odlare i området. På så sätt kan man varje år välja ut de bästa druvorna från de bästa platserna – allt för att kunna göra personligt och bra vin för en rimlig peng. Merparten av druvorna till detta vin kommer från Lodi. Trots att man köper druvorna från odlare kontrollerar man hela processen, från ranka till flaska. Talus vinmakare spenderar merparten av året ute i vinfälten. Detta ligger helt i linje med chefsvinmakaren Todd Ziemanns filosofi. "I use sound winemaking techniques to complement the unique varietal character of the grape."
På talus jobbar man med modern vinmakarteknik och vinerna får jäsa i både rostfria tankar och små ekfat. Fatlagring sker på både Amerikansk och Fransk ek.
Lagring: Vinner inte på lagring
Beskrivning: Doft: intensiv fruktighet av mörka bär och kryddor.
Smak: Ett kraftigt vin med härlig frukt där blåbär och körsbär dominerar. En lite rostad ekfatston i kombination med fräsch kryddighet. Trevliga och mjuka tanniner.
Passar till: kraftigare kötträtter och till grillat. Ett kryddigt vin som gärna matchas till kryddiga maträtter.
Framställning: Talus vineri är belägen i Woodbridge i Kalifornien. Talus äger inga egna vingårdar utan köper druvor från odlare i området. På så sätt kan man varje år välja ut de bästa druvorna från de bästa platserna – allt för att kunna göra personligt och bra vin för en rimlig peng. Merparten av druvorna till detta vin kommer från Lodi. Trots att man köper druvorna från odlare kontrollerar man hela processen, från ranka till flaska. Talus vinmakare spenderar merparten av året ute i vinfälten. Detta ligger helt i linje med chefsvinmakaren Todd Ziemanns filosofi. "I use sound winemaking techniques to complement the unique varietal character of the grape."
På talus jobbar man med modern vinmakarteknik och vinerna får jäsa i både rostfria tankar och små ekfat. Fatlagring sker på både Amerikansk och Fransk ek.
Lagring: Vinner inte på lagring
Volym | Pris | Artikelnummer | Sortiment |
---|---|---|---|
750 ml | 92 Kr | 8536201 | Beställning |
Kommentarer