Betyg
50
Ursprung
BelgienTillverkningssätt
Opastöriserad Ofiltrerad Överjäst FlaskjästStil
Trappist Belgian Strong Dark AleHumle
HallertauÅrgångar
1999 |
Innehåll: Vatten, malt, humle, jäst
Servering: Avnjutes källarsval (10-12°C).
Världsledande Trappistöl som ständigt tilldelas utmärkelser för sin unika karaktär, elegans och smakperfektion. Bryggs enligt anrika traditioner av Trappistmunkar i klostret sedan 1862.
Smakbeskrivning: Stor rostad doft med inslag av farinsocker, malt och soja. Tät och krämig skumkrona. Mycket fyllig smak med rondör och finess. Inslag av knäck. Medelstor beska.
Servering: Avnjutes källarsval (10-12°C).
Världsledande Trappistöl som ständigt tilldelas utmärkelser för sin unika karaktär, elegans och smakperfektion. Bryggs enligt anrika traditioner av Trappistmunkar i klostret sedan 1862.
Smakbeskrivning: Stor rostad doft med inslag av farinsocker, malt och soja. Tät och krämig skumkrona. Mycket fyllig smak med rondör och finess. Inslag av knäck. Medelstor beska.
Kommentarer
Gorkyman
Henric
Born79
Alex_alkis
m81mlm
jonas861
Kaminos
Alex_alkis
Raceai
Gandoon
Jhk
dildoe
RollE2k
Divko
Merre
brno72
Divko
RollE2k
nazzty
Beer-naise
< 1 2 3 >