Betyg
14
Ursprung
BelgienTillverkningssätt
Överjäst Ofiltrerad Opastöriserad FlaskjästStil
Dubbel TrappistHumle
Hallertau GalenaSenaste betygen
OskarM
2013-02-08eriked
2012-11-30Divko
2012-11-30Pyrmir
2012-10-08kristiansson
2012-09-23
Innehåll: Vatten, malt, humle, jäst
Servering: Avnjutes källarsval (10-12°C)
Världsledande Trappistöl som ständigt tilldelas utmärkelser för sin unika karaktär, elegans och smakperfektion. Bryggs enligt anrika traditioner av Trappistmunkar i klostret sedan 1862.
Smakbeskrivning: Stor fruktig doft med toner av rostad malt, farinsocker och torkad frukt. Tät och krämig skumkrona. Mycket smakrik och fyllig med lång rostad aromatisk eftersmak. Markerad beska med fruktig syrlighet. Jästfällning i flaskan.
Servering: Avnjutes källarsval (10-12°C)
Världsledande Trappistöl som ständigt tilldelas utmärkelser för sin unika karaktär, elegans och smakperfektion. Bryggs enligt anrika traditioner av Trappistmunkar i klostret sedan 1862.
Smakbeskrivning: Stor fruktig doft med toner av rostad malt, farinsocker och torkad frukt. Tät och krämig skumkrona. Mycket smakrik och fyllig med lång rostad aromatisk eftersmak. Markerad beska med fruktig syrlighet. Jästfällning i flaskan.
Kommentarer
Alex_alkis
nazzty
Osiboko
RollE2k
GAISAke
Brink
lasseg
stecken
Thorsten
lasseg
knugen
kittylitter
StenSture
Arakun