Global tidslinje
GAISAke
Uppsala Brygghus Passion For Me
7

"I saftigaste laget. 3.5 Pilsner: https://GottÖl.se/uppsala-brygghus-passion-for-me/"
jonas861
Oppigårds Soten Imperial Stout
5

"Här håller jag tyvärr inte med Hopper och Adamski fullt ut. Visst finns det smak av både kaffe, lakrits och vanilj ( på tok för mycket vanilj ) och det är nog där mitt betyg skiljer sig från Hopper,s och Adamskis. Vaniljen tar överhand och så finns det en smak av halstablett som inte alls passar in här. Nja tyvärr Oppigårds det här var la sådär. Betyg: 5"
Whitewater Celtic Christmas
7

"Bara att hålla med Hopper, en bra Imperial Stout med smak av kaffe, läder, choklad, lakrits och torkad frukt. Betyg: 7"
frru
Myspanda
Stigbergets / Northern Monk DIPA
7

"Oranget öl med små bitar som simmar runt. Stort skum som är lite smutsvitt med ganska stora bubblor. Doften är ganska stark (kåda) och mycket humle. Smaken är tallkåda-humle och inte så mycket andra 'blommiga' sorter. Mild beska, lång eftersmak, känns lite mer som en västkust DIPA som inte är 100% färsk. Funkar utan att imponera på mig. "
shaitan
Myspanda
Brewski Triple Berry Pie
7

"Lite lite blaskigare än blåbär vill jag minnas. "
Brewski Triple Berry Pie
7

"Den förra var god med bara blåbär, nu tror jag det är hallon och svartvinbär i också. Mörkt rosa/röd ör med rosa skum. Doften är riktigt bärig och lite vanilj. Smaken är lätt syrlig och riktigt bärig, tror det är vanilj i eftersmaken som ger glasskänslan. Det är gott i alla fall men minns den förra som snäppet bättre."
Stigbergets / Transient Primal Saison
5

"Gult disigt öl, vitt skum med stora bubbor. Doftar Saison (belgisk jäst är det första man tänker på). Smaken är mycket jäst med estriga smaker, inte så kul tycker jag, lite väl 'jästigt'. "
Stigbergets X Lervig - Cuddle Monster
5

"Doftar lager. Ljusgult klart öl med vitt stort skumm med små bubblor. Smaken är lager, kanske lite lite mer beska än vanligt, men det här är inte en god öl för mig, lager är lager, ale och spontanjäst is the shit."
jonas861
Runa Lager
6

"En frisk och fräsch lager i modern stil. Mycket fokus på humlen, men också smak av honung, malt och div citrusfrukter. Torsöl,s första lageröl så vitt jag vet och även deras 1,a öl på burk. Kul också att dom använder sig av sin egen humle Mauritz (förutom perle och Cascade). Betyg: 6"
jonas861
frru
jonas861
Grossshandlarens Premium Lager
6

"En rätt okej lager ( något mörkare till färgen ) "
GAISAke
Ayinger Maibock
8

"Fyllig och fin. 4 Pilsner: https://GottÖl.se/ayinger-maibock/"
Helsingborgs Bryggeri Evil Red
7

"Fyllig. 3.5 Pilsner: https://GottÖl.se/helsingborgs-evil-red/"
Myspanda
GAISAke
Ødåkra Pregare Lager
6

"Unken bismak. 3 Pilsner: https://GottÖl.se/odakra-pregare/"
Adamski
Bayern
jonas861
Schönbrunner Urbock
5

"Gud vad trött jag är på att lägga ut öl på iglaset. Trodde när sidan uppdaterats att någon/några hade något typ av ansvar för sidan , men icke sa nicke Schönbrunner Urbock är en helt okej bocköl, men något spritig ( svagare än Ayinger Mibock som testades vid samma tillfälle )"