Global tidslinje
jonas861
Oppigårds Golden Ale
8

"FrkPersson, visst är Golden Ale en fantastisk öl. Men det är en ale inte en lager;)))"
Nääs Eko Ale
5

"En helt ok öl, även om jag inte hittar så mycket UK här som Nääs gårdsbryggeri vill tro att deras öl är,. Ställer man en Fuller's London Pride mot Nääs Eko Ale, ja då snackar vi inte 1-0 till Fuller's om jag säger så. Betyg 5.5"
Myspanda
BrewDog Punk AF
5

"Ljusgult helt klart öl med vitt skum med mellanstora bubblor. Doftar i alla fall lite humle... Men det var väldigt blaskigt och klen humle i smaken, hade ju lite förhoppning på denna, men det var inget vidare, bättre än Bulldog men inte mycket. "
Brolla
Hopsie Daisy Rye Martini
8

"Bärnstensfärgad och grumligt öl med gräddigt skum som hänger med en liten stund. Doftar söt frukt, humle, torkad frukt och halm. Smakar humle, apelsin, grape, beskt skal, kåda och något extra, kan de vara enbären? Trevlig och lång eftersmak av beska och torrhet."
Brolla
Spike Brewery GBG Beer Week 2020
6

"Ljust och grumligt öl med luftigt skum som försvinner fort. Doftar humle, citrus, aprikos, passion, gräs och gran. Smakar humle, citron, citrus-skal, kåda, granskott och grape. Lite blaskig men räddas upp av en god beska och torrhet i eftersmak."
Brolla
Tuborg Guld
3

"Gyllene öl med skapligt skum som lämnar ganska mycket på glaset. Doftar mycket malt och metall, havre och gräs. Smakar malt, söt limpa, metall, kåda, gräs och söt bismak. Duger väl inte till mycket."
Myspanda
Gotlands Easy Rider Bulldog
4

"Testad igen av svärmor, med nya etiketten. Sämre än sist. Ingen rolig humle och lite skum beska. Får sänka en pinne nu. "