Global tidslinje
Myspanda
Brekeriet Vild Rodzina
8

"Mörkt röd öl med rosa skum som dör direkt. Doften är rikligt mycket körsbär med kärnor, som mandel. Smaken är massor av körsbär syrligt som sig bör, riktigt gott var det men känner inte av hallonen mycket, men de gör inget."
Brekeriet Vild Nova Bruin
7

"Ljusbrunt öl med dis, Beiget skum som blir en tunn ring i kanten. Doften är lite acetonig som en flamländsk. Smaken är flamländsk men det är lite klent.. Blaskig känsla. Nja, Brekeriet har gjort en sen tidigare som jag gillade mycket. Goda smaker men lite klen."
Myspanda
Loverbeer Pruss Perdú
6

"Aprikosfärgad öl med grums som simmar runt. Inget skum, 0 kolsyra. Doftar surt och alkohol, lite druvor och aprikos men tror det är päron i. Ska bara vara 5.4 % men smakar mer.. Saknar kolsyran."
Apex Scarab
7

"Gult disigt öl med vitt skum som blir ett litet lock. Doften är massor av humle, lite kåda. Smaken är tunn först sen kommer humlen och då blir det trevligt som oftast med färsk välhummlad öl. Trevlig i solen."
The Lost Abbey Ghosts in the Forest (Guava - Red)
6

"Oranget öl med mycket dis. Gulaktigt skum som dör snabbt. Doften är som en spontanjäst en del fat. Smaken är sur och god men sen händer de inte så mycket mer, vet inte hur guava smakar iofs."
Brekeriet Vild Viola
7

"Mörkt röd öl med rosa skum som dör direkt. Doftar mycket bär och ek. Smaken är först lite blaskig, sen kommer det bärighet, eftersmak är som saft. Ok men lite trist..."
Myspanda
Duckpond Frooty Froots
7

"Neonrosa öl med rosa fizzigt skum som dör direkt. Doftar inte mycket alls, bara lite läppstift.. Smaken är mest hallon med lite svagt passionsfrukt, svårt att säga annanas och lime, vanilj kommer i eftersmaken dock ganska milt. Inte så bra som den med passionsfrukt. Det är väl lite vuxenläsk / c-vitaminbrus på denna också."
Shimmy
Adamski