Global tidslinje
jonas861
Staropramen
5

"Smak av malt och citrus med en bra beska. Lite för dyr om man ställer den mot liknande öl. Många av Tjeckiens öl passar utmärkt som törstsläckare en varm sommardag. Betyg: 5,5"
Starobrno Premium
6

"En fin pilsner som passar utmärkt som törstsläckare en varm sommardag. Maltig med smak av bröd och humle. "
Zlatopramen Premium
5

"Helt okej, men inte så mycket mer. "
Zlatopramen Half n' Half
5

"En malttung sak och relativt söt med smak av kola, kaffe, rostad malt och torkade frukter. "
Bros
johhak
jonas861
Melleruds Vårpilsner
5

"Rena och friska smaker av frukt, halm, bröd, malt och lite humle. Helt ok för att vara Spendrups... "
Arton56
4

"Arton 56 togs fram för att högtidlighålla Åbros 150-årsjubileum står det på flaskan. Men vad är det man firar??"
S:t Eriks Pilsner
7

"Ölet är guldgult med liten skumkrona. S:t Eriks Pilsner är smakrik med fin beska och torr avslutning."
Arboga Mörk Lager
5

"Doftar rostad malt och sötlimpa. Smakar också maltigt med toner av kaffe, mörk sirapslimpa och torkad frukt. Färgen på ölet är brunrött och skummet är stort och bubbligt, men lägger sig snabbt som en hinna över drycken. Är detta möjligen Arbogas svar på julöl?"
Spendrups Old Gold
6

"Frisk och fräsch pilsner från Spendrups. Färgen är guldgul med litet skum. Smak av malt, spannmål, bröd och humle. Torr med tydlig beska. En svensk variant på tysk pilsner med tjeckisk humle. Old Gold håller riktigt bra klass..."
Jämtlands President
7

"När jag provade President för ca 5 år sedan tyckte jag att den var ganska tam. Men nu har det hänt grejer, antingen med mig eller med ölet för nu tycker jag det är riktigt gott. Blev riktigt positiv när den nu avsmakades igen. Smak av bröd, humle, malt, frukt och en ton av smör. Avslutningen är humlebesk och torr."
Strömsholms Malakias
5

"Malakias har smak av skotsk maltwhisky. Ölet är baserat på torvrökt malt från Islay på Skottlands västkust. Doft och smak av rostad malt, rök, lakrits, bränt gummi och bränd torv. Strömsholms Brygghus har verkligen gjort en speciell öl med udda smaker. Roligt att testa men inget jag kommer att köpa igen. "
lindberd