Global tidslinje
De Cam Oude Kriek
"Surt friskt och så fantastiskt gott! Massor av körsbär / körstbärskärnor. Detta kan man dricka många liter av. Världsklass!"
Stone Go To IPA
"Lite för svagt humlad igen, mer åt APA-hållet, lättdrucken session-IPA."
PangPang Flamingo-go IPA
"För klent humlad, men är nog inte så tokig en varm sommardag, lättdrucken, kunde varit lite svagare för den där session-IPA stilen, och lite mer humle då. (Dracks på fat)"
Menaresta Flora Sambuco
"Tyvärr lite trist, för lite fläder i smak och doft, ganska mild belsik-jäst smak."
Ironfire The Devil Within Double IPA
"Mycket tallkåda i denna, dock lite tist humle. (kan ha varit lite trött också, missade datumet)"
Founders Blushing Monk
"På tok för söt, luktar konstgjort, som sötningsmedel. Kemisk och falsk."
Strömsholms En Riktig Lättöl
"En rökig lättöl, tunn i kroppen som det brukar vara med lättöl, men dricker hellre denna en pripps blå tex."
Struise Ypres Reserva
"Jag gillade denna mycket, Sur och frisk, med en hint av sötma som kommer smygandes i eftersmaken."
"Surt friskt och så fantastiskt gott! Massor av körsbär / körstbärskärnor. Detta kan man dricka många liter av. Världsklass!"
Stone Go To IPA
"Lite för svagt humlad igen, mer åt APA-hållet, lättdrucken session-IPA."
PangPang Flamingo-go IPA
"För klent humlad, men är nog inte så tokig en varm sommardag, lättdrucken, kunde varit lite svagare för den där session-IPA stilen, och lite mer humle då. (Dracks på fat)"
Menaresta Flora Sambuco
"Tyvärr lite trist, för lite fläder i smak och doft, ganska mild belsik-jäst smak."
Ironfire The Devil Within Double IPA
"Mycket tallkåda i denna, dock lite tist humle. (kan ha varit lite trött också, missade datumet)"
Founders Blushing Monk
"På tok för söt, luktar konstgjort, som sötningsmedel. Kemisk och falsk."
Strömsholms En Riktig Lättöl
"En rökig lättöl, tunn i kroppen som det brukar vara med lättöl, men dricker hellre denna en pripps blå tex."
Struise Ypres Reserva
"Jag gillade denna mycket, Sur och frisk, med en hint av sötma som kommer smygandes i eftersmaken."