Global tidslinje
Adamski
Northern Monk / Evil Twin Even More Death
9

"Lagrad 1,5 år snudd på 10an."
Myspanda
Fermenterarna Plants Have Feelings Too
8

"ljusgult öl med lätt dis. vitt skum med stora bubblor. doften är rejält med humle. Smaken är väldigt bra, här har de fått till en fin fin blandning av humle och det utan att vara för sött. Väldigt god IPA! (Tur man fick tag i den för det var svårt och tog många dagar....)"
Myspanda
GrebbestadSession IPA
4

"Gåva från mor + far."
Grebbestad West Coast IPA
4

"Gåva från mor + far."
Strömstad Pale Ale
4

"Gåva från mor + far."
Strömstad IPA
4

"Gåva från mor + far."
Clown Shoes Galactica IPA
"Nu har den 7.5%"
Stigbergets Killer Pale
8

"Gult öl med lite svgt orange i, disigt med stor skumkroma som sjunker långsamt med mycket rester i glaset. Doften är mycket humlig. Smaken är bra med humle, lite snäll beska (eller aningen för söt) men mycket lättdrucken. "
Hopper
To Øl Extreme Measures
9

"Mycket tropisk frukt och mycket fyllig."
Brolla
Cigar City Guayabera
7

"Ljust, grumligt öl med luftigt skum som lägger sig ganska snabbt, och lämnar mycket rester på glaset. Doftar lime, humle, polemon, clementin och torkad frukt. Smakar malt, grape, lime, kåda, gräs och blommigt. Lättdrucken öl men med bra eftersmak och beska. "
Brolla
Stigbergets Pilsner
6

"Gyllene öl med luftigt skum som försvinner snabbt. Doftar malt, lätt humle, citrus, apelsin, konserverad frukt och gräs. Smakar humle, malt, apelsin, gräs, citrus-skal, och bröd. Rundas av med ok beska. Smakar inte så mycket, men en pilsner brukar ju inte bara så rolig."