Global tidslinje
jonas861
Kallholmen Harvest Time
5

"Alltid kul att pröva ett svenskt bryggeri som försöker sig på att göra engelskt öl. Nja, tyvärr räcker det inte denna gång heller. Hittar inte alls det som är så typiskt för engelska öl. Långt ifrån en London Pride eller en Fuller's ESB"
Östersunds Nya Ångbryggeri Dunkel
6

"Ganska lik Limhamns Bryggeri Mörk Lager / Dunkel. Östersundsbryggeriet svar är bara något ljusare i färgen och har något mindre karaktär. Betyg: 6"
jonas861
Limhamns Mörk Lager
7

"Riktigt fin mörkbrun färg med smutsvitt skum. Doftar inte så jättemycket, men fina smaker av rostad malt, kaffe, apelsinchoklad, torkade frukter. En mörk lager som lika väl skulle kunna vara en julöl... Bra jobbat, Betyg: 7"
jonas861
Rudgate Ruby Mild
8

"Riktigt kul att bolaget tagit in en Engelsk Mild i ordinarie sortiment. Rödbrun färg med smutsvitt skum. Både doft o smak av dadlar, fikon, russin, kaffe, torkade frukter och rostad malt. En finfin öl och en klar favorit. "
Bayern
jonas861
Heineken
4

"Helt ok medans man väntar på sin pizza"
jonas861
Hofmark Märzen
8

"Klart bättre än Egerer Gold Märzen som prövades innan denna. Stadig maltbas och smak av knäckebröd, torkade aprikoser och mörk sirap. En riktigt trevlig bekantskap som jag gärna träffar snart igen. Betyg : 7.5"
jonas861
Egerer Gold Märzen
6

"Helt okej och alltid lika kul att pröva en ny öl ( inte minst tyska och engelska öl ) Betyg : 6"
Anosteke Blonde
5

"Inte min typ av öl, men alla x välgjord och bra för den som gillar belgisk ljus ale."