Global tidslinje
Myspanda
Hanssens Experimental Cassis
6

"Doftar riktigt surt. Ingen kolsyra alls! Väldigt tråkigt. Det är lite smak av svartavinbär men även blåbär, samma karaktär som den oljiga smaken som blir av blåbär. Avsaknaden av kolsyra drar dock ner betyget rejält. Kunde smakat mer svartvinbär, mycket rester kvar i flaskan."
Bros
Eskilstuna Ölkultur, Sabaton The Last Beer
7

"Beskrivningen stämmer bra. Smådisig och jävligt god."
jonas861
Nääs Black ipa
5

"Sista ölen frän Nääs som prövas vid detta tillfälle. Black IPA är en stil som är lika knepig för mig som IPL (India Pale Lager). Har druckit en hel del Black IPA och detta är inte någon av dom bättre, varken IPA eller Porter/Stout. "
Nääs Stout
6

"Ytterligare en öl från Nääs Gårdsbryggeri. Nääs Stout är svart till färgen med rödbruna stråk. Stort smutsvitt skum som lämnar tydliga rester efter sig. Doftar kaffe, rostad malt och lakrits. Smaken samma som doften + choklad och rökta charkprodukter. Avslutningen är torr med tydlig rostad smak. Rätt tråkig Stout som är på tok för tunn och vattnig. Betyg: 5.5"
Jedeje
jonas861
Nääs Pale Ale
7

"Snygg färg, maffig skumkrona och en riktigt härlig doft. Smaken är frisk och fruktig. Klart bra men skulle ju avsmakat den i sommar istället för nu i mörkaste januari. Betyg: 7"