Alla

  Images
  Bros
  ungefär 2 månader sedan
  Cantillon
  Myspanda
  ungefär 2 månader sedan
  Alvinne Cuvée Sofie Rabarbe
  7

  "Synd jag missade den med hjortron i :( Först såg ölet brut ut, men nu med vit bakrund så är det mer bärnsten. Vitt skum med stora bubblor som snabbt sjunker till ett tunnt lock. Doften är SYRLIG. Smaken är rejält sur och det vattnas till bra i munnen efter första sippen, känner inte just av några rabarber och inte heller någon kolsyra, visst är det gott ändå! Men finns mycket andra surisar som är bättre med, speciellt när man känner vad för frukt/bär de haft i."
  DC Brau Turbo Boost Multi Ball
  7

  "En riktig skumbomb! Gult disigt öl med OTROLIGT stort skum som är vitt och fluffigt. Doftar ok med humle men svårt att känna igenom allt skum. Smaken är lite lätt avslagen men humlen är pigg och frisk, beskan sitter kvar på tungan länge. Helt ok IPA som kunde haft mer kolsyra."
  Cigar City White Oak Jai Alai India Pale Ale
  5

  "Oranget öl med små bitar i glaset. Skumet är beiget med ganska små bubblor. Doften är mest fatlagring inte alls humle som man kunnat vänta sig. Smaken ger inte alls någon frisk humle utan en lite konstig beska och sen kommer fatet, dumt att kalla detta IPA. American Strong Ale? Detta tyckte jag inte var så kul som de tidigar kommentarerna. "
  Stigbergets / KCBC East Coast
  7

  "Oranget öl med lite lite dis, skumet ör vitt och har ganska stora bubblor. Doften är humlig med inte riktig Stigbergetskvalité.. Smaken är dock bra, men med lite avsaknad av aromhumlen. Beskan är fin men känns som den saknar det lilla extra. "
  Oppigårds Bryggeri / North Brewing Ugo IPA
  7

  "Orange/gult öl med mycket dis, Skumet är vitt med lite mer små bubblor. Doften är humlig med söta inslag. Smaken är söt, sen kommer humlen och räddar upp det hela. Inte så tokig men lite onödigt söt. "
  Brekeriet Saison Noble
  6

  "Gult disgt öl med stort vitt skum, mellanstora bubblor. Doftar konstiga bakterier som brett bla.. Saisonjästen kommer fram först efter doften av bakterierna. Smaken är lite lätt jordig med en svag syra, lite kostig inledningsvis men med bra eftersmak. Aningen vattning."
  Dugges Tonkanilla Mangorange
  4

  "Ser ut som orange läsk. Skummet är fizzigt och lägger sig direkt som en läsk. Doften är läsk med kryddor, kanel och kruddnejlika? Smaken är mycket kanel och syrlig och besk. Deras fruktigare varianter är så mycket bättre, detta blir lite som medicin. "
  Magic Rock The Fabulist
  5

  "Oranget öl med smuts-vitt skum mellan stora bubblor. Doften är söt och halvtrist humle. Drar åt apelsin. Smaken är också väldigt söt men mer kåda i smaken, tänk tall. Nja, inte vad jag var sugen på nu. Bra beska i eftersmaken. "
  Cantillon
  Myspanda
  ungefär 2 månader sedan
  Mikkeller Hazesan Allihops
  5

  "Gult disigt öl med ett STORT vitt skum med mellanstora bubbor. Doftar ganska svagt av humle. Ja den var verkligen mild med aromhumle, det finns en liten beska i slutet men det är fegt humlat. Mer som en mild session IPA... :) "
  Sigtuna Raj Raj
  5

  "Gult disigt öl med vitt litet skum med små bubblor. Doften är ganska mild och påminner om typ Brutal Brewing eller något. Smaken är söt och avslagen med för lite humle, ingen höjdare men säljer nog en del på namnet. "
  Mikkeller K:rlek Höst/Vinter 2018
  7

  "Bärnstensfärgat öl med lite dis, skumet är off-white med mest små bubblor. Doften är humlig. Smaken är humlig men ganska mild, tycker det passar bra till en Pale Ale och skönt med mildare humle efter 3 Alchemist öl på raken. :) Beskan biter ändå till lite på slutet. En bra Pale Ale (APA). "
  Got beer 1
  jonas861
  ungefär 2 månader sedan
  Bantam Best
  8

  "En av Systembolagets fasta nyheter 1 dec 2018. Riktigt nice färg med gräddigt smutsvitt skum som lägger sig som ett litet lock över drycken. Ganska lätta smaker ( endast 4.2% ) som består av fruktgodisar,apelsinchoklad, malt och en markerad men lätt beska. Ja jag älskar den här typen av öl och dricker alla dagar i veckan hellre en Bantam Best än någon mishmash öl från ett svenskt microbryggeri. Betyg.8 och alla ggr betyg 10 på fat i England (öllandet nr1 )"
  Got beer 1
  jonas861
  ungefär 2 månader sedan
  Missing
  frru
  ungefär 2 månader sedan
  Img 1419
  Gorkyman
  ungefär 2 månader sedan
  Zoller-Hof Spezial-Export
  6

  "Helt ok, ganska mjuk och rund i smaken. Relativt söt."
  Oppigårds Everyday IPA
  6

  "Ja helt ok, funkar som matöl, ganska humlig."
  Iglaset
  Bayern
  ungefär 2 månader sedan
  892516
  shaitan
  ungefär 2 månader sedan
  Cantillon
  Myspanda
  ungefär 2 månader sedan
  Alchemist Crusher
  8

  "Lika bra att ta denna på en gång när man ändå håller på.. Här står det inte Drik From The Can... Tycker dock att den doftar lika som Heady och Focal, kanske aningen mindre humle. Smaken är också samma. jag hade hoppats på 3 olika öl, visst är det lite skillnad, men de påminner otroligt mycket om varandra. Färgen skummet doften och smaken. De hittade ett vinnande koncept och kör nu allt på samma, lite trist är det. Det är en bra DIPA men aningen midre humle än Heady/Focal men har man testat denna så kan man nog förstå hur de andra är."
  Alchemist Focal Banger
  8

  "En till öl som man längtat efter att testa (dock inte som Heady Topper) men i alla fall. Fantastisk humledoft! Börjar med att testa ur burken som det står. Ja, detta är inte sämre än Heady i min mun. Rejält med humletryck! Men man tror nästan att de är starkare än vad det står för det är så mycket smak. Samma som Heady, det blir mindre och mindre humle ju längre man väntar.. Testar lite i glaset. Det är en gul IPA med lite humledis i.Vitt skum med små bubblor. Jag tycker den är väldigt lik Heady också, varför ändra på något som folk gillar? "
  892516
  shaitan
  ungefär 2 månader sedan
  Gott%c3%96l
  GAISAke
  ungefär 2 månader sedan
  Allsta APA
  7

  "Fyllig. 3.5 Pilsner: http://GottÖl.se/allsta-apa/"
  Adam avatar noface
  Adamski
  ungefär 2 månader sedan
  Göteborgs Nya Christmas Session IPA
  7

  "Och som motsats till föregående recensent, så tycker jag att denna öl på ynka 3,7% var en positiv överraskning. Välhumlad med amerikanska humlesmaker och påminner mig om en viss neipa från Amundsens. Det roliga är att jag inte visste att den låg på 3,7%. Drack först några klunkar och tänkte att det här var en najs bärs och sedan läste på etiketten :)"
  Hopper
  Hopper
  ungefär 2 månader sedan
  Stigbergets / KCBC East Coast
  8

  "Ganska mjuk med mycket humle, fylligoch bra beska."
  Missing
  innerflight
  ungefär 2 månader sedan
  Iglaset
  Bayern
  ungefär 2 månader sedan
  Stoke
  stokies
  ungefär 2 månader sedan
  Struise Tsjeeses Reserva (Bourbon)
  9

  "Från 2011 Mycket smaker russin,plommon,dadlar fyllig och gudomligt god. Lagringen har fört fram den flera steg."

Vänner


Ingen aktivitet just nu