Global tidslinje
Bayern
Myspanda
Mikkeller The King's Cup
5

"Doften är mild APA. Dricks ur burk så jag ser inte riktigt färgen... Smaken är inte så tokig (de smakar inte för mycket vete) helt OK med humle för alkohol'fri' men det är för sött. Annars så hade den varit mycket bättre."
Myspanda
Drie Fonteinen Intense Red Oude Kriek
9

"Sist fick den 9'a, men då var den på 5%. Nu som jag skrev nedan så är den på 6.6%. Mörkt röd färg med lite ljusrosa skum sim blir en ring i glaskanten. Doften är rikligt med körsbär och kärnor/mandel. Smaken är god. Riktigt god. Det är syrligt med otroligt mycket körsbär/kärnor. Så här gör man om man vill ha massor av körsbär i sin kriek. gott gott i gott gott. 9 an står kvar."
Myspanda
Drie Fonteinen Rode Bosbes
8

"Rosa grummligt öl som inte ser ut som på bilden, blev nästan inget skum alls, såg ut att inte vara någon kolsyra. Doften är spontanjäst med en hint av rengörningsmedel. Smaken är väldigt sur och där känner man tydligt av lingona. Det smakar bra men saknar kolsyran, det blir lite syrlig lingondricka av det, men det är ju gott. "
Myspanda
Boon Black Label Edition N°4
8

"Samma öl som nr 3 men med mindre kolsyra. God spontanis. Orange öl med stort vitt fluffigt skum som sjunker snabbt. Ölet är disigt. Doften är klassik gueuze = härlig doft. Smaken är bra som de tidigare i samma serie, Mindre syra och ek än i förra (nr 3). En fin ölbärs. "
STHLM Brewing Foeder Rhubarb
7

"Oranget disigt öl med stort vitt skum som sjunker långsamt. Doften är lite åt det spontanjästa hållet men lite annorlunda. Smaken är lite samma påminner om spontanjäst men är lite annorlunda. Det är lite fruktigt (antagligen från rabarber) men det är svårt att säga för det smakar inte så tydligt av dem. Det är lite vattnigt i eftersmaken, saknar lite syra. Det är väl så där skulle jag säga, men hellre än eurolager varje dag. "