Nyheter


2020-03-22 av Shimmy

iGlaset har fått en ny design


2015-03-03 av lasseg


2015-02-25 av lasseg

Det ramlar in ett rejält gäng med riktigt bra öl på hyllorna nu i Mars, kom och ta en titt..


2015-02-10 av lasseg

Den tjugonde februari är det dags igen för exklusivt släpp på bolaget. Vi har samlat nyheterna i ett behändigt paket.


2014-09-10 av lasseg

Håll till godo, ett paket med små partier för september 2014


Tidslinje

Myspanda
Mikkeller Winbic
6

"Lite väl klen smak tycker jag. Men lättdrucken i alla fall. Inte så syrlig, lite mer åt det veka hållet. Dock rätt god eftersmak men lite äpplen."
Brewski / All In Brewing / Cigar City Culebra
7

"Detta var inte vad jag förväntade mig, men jag gillade den ändå, påminner en del om Siren Calypso Berliner Sour, inte en DIPA. Alkoholen är ganska bra dold."
SuperDuty
Osiboko
johhak
jonas861
Westmalle Tripel
7

"Köpt på Systembolaget i Malmö. Gyllengul färg och något disig med kritvitt skum. Doften är kryddig och jästig. Smak: Torkad frukt, jäst, skumbanan och äpple. Avslutningen är varm och eldig. Tycker personligen att Westmalle Dubbel är bättre än Tripel. "
Rochefort 8
8

"Färgen drar mer mot brunt än svart och ölet har en stor och gräddig skumkrona. Rochefort 8 passar mig bättre än 10. En mycket bra öl som jag gärna köper igen och igen..."
Westmalle Dubbel
8

"Vinös och kraftig med smak av russin, plommon, kavring, malt och mörk choklad. Westmalle Dubbel är en av mina absoluta favoritöl från Belgien. "
North Coast Brother Thelonious
7

"En söt och vinös ale med oljig kropp. Färgen är djupröd med en låg skumkrona. Smak av sötlakrits, plommon, bränt socker, mörk sirap, torkad frukt och maltsötma. En lyxig och komplex amerikansk öl i belgisk stil. "
Budweiser
3

"Kanotöl"
Newcastle Brown Ale
7

"Newcastle Brown Ale är nog den första ale som jag provade (sedan var man fast:) Lättdrucken och smak av kola, nötter, knäck, malt och humle. Även gaska söt med rund och fin beska. Newcastle får inte drickas för kall då mycket av smaken går förlorad. Summa summarum. En trevlig ale som fungerar i alla lägen... "
Mariestads Export
4

"Betyg: 4,a"