Nyheter


2014-08-27 av lasseg

Här kommer systembolagets fasta lansering i september 2014


2014-05-06 av lasseg


2014-04-03 av lasseg

Quick and dirty..


2014-03-05 av lasseg

Och här kommer små partier för Mars också..


2014-03-04 av lasseg

Som ni märkt har det varit ganska tyst om systembolagets nyheter här på sistone, jag har lagt ganska mycket krut på c/o HOPS webbsatsning och då har jag inte riktigt hunnit med iGlaset alla gånger.. Men nu kommer till sist marsnyheterna här!


Tidslinje

RollE2k
Mikkeller Beer Geek Vanilla Shake
8

"Nu sådär 1,5år senare så har ölen fått gosa till sig lite i flaskan. Förvånansvärt så finns vaniljen fortfarande där, dock i lite mindre bemärkelse. Ölen har blivit mer enhetlig - men samtidigt lite tristare. Sjukt lättdrucken för sina 13% är den dock. God, men fortfarande mycket sämre än sina förfäder. 8p, och svag sådan idag också."
S:t Eriks & Samuel Adams Belgian Red Strong Ale
5

"Först kommer en hyfsad belgosmak, som ganska fort känns rätt flat, och övergår i en bärsyra som inte alls går riktigt ihop med varken maltkroppen, och beska syran gör lite fadd i tonen. Nej, denna får precis ok, men inget jag skulle rekommendera någon att köpa. 5p precist."
Osiboko
Gibbon
Adelsö Red House Ale
6

"Helt ok, hade väntat mig mer rödbeta."
Sundbybergs Ingefära Ale
5

"Nä, ingen höjdare. Lite tunn, lite sur och väldigt ointressant."
Bayern
shaitan
Döden
Ballast Point Grapefruit Sculpin
9

"Såååå jäkla god. Det här är svåröverträffat."
Jackdaw Kruipbraam
7

"Här har vi en dubbel hjortron-IPA som smakar hjortron! (Hörde ni det, Brewdog?) Underbar hjortronsmak, men jag begriper inte varför Jackdaw envisas med att dra alkoholreglaget i botten varenda gång. Om de hade nöjt sig med 6,5-7% hade den här varit fulländad. "
systematica
René Barbier Viña Augusta
8

"Ganska sött och väldigt gott. "