Nyheter


2015-03-03 av lasseg


2015-02-25 av lasseg

Det ramlar in ett rejält gäng med riktigt bra öl på hyllorna nu i Mars, kom och ta en titt..


2015-02-10 av lasseg

Den tjugonde februari är det dags igen för exklusivt släpp på bolaget. Vi har samlat nyheterna i ett behändigt paket.


2014-09-10 av lasseg

Håll till godo, ett paket med små partier för september 2014


2014-08-27 av lasseg

Här kommer systembolagets fasta lansering i september 2014


Tidslinje

  Gott%c3%96l
  GAISAke
  en dag sedan
  De Ranke Simplex
  7

  "Frisk Kölsch. 3.5 Pilsner: http://GottÖl.se/de-ranke-simplex/"
  Missing
  Eddieb
  en dag sedan
  Cantillon
  Myspanda
  en dag sedan
  Firestone Walker Parabola
  7

  "Flaska från 2017 (14.5%) Lika bra att ta den sista "lyx-IS" som man har när man ändå håller på. Ett vacker skum ljusbrunt / cappuccino färgat med små bubblor i form av en créme. Mörkt öl som sig bör. Doftar en hel del av fatlagringen. En stor smak med mycket sötma och bourbon (nästan lite väl tydlig) och en riktig värme från alkoholen. En riktig vintervärmare :) som man kanske skulle sparat till det var vitt och kallt ute. Jag tycker den var trevlig med lite väl mycket fat och aningen för mycket alkohol. Lever inte upp till hypen. "
  Kormoran Imperium Prunum
  6

  "Inte så smart att lacka igen korken... blev massor av flisor i halva köket med röda hårda bitar... Igen en död öl utan kolsyra, tycker att den doftar lite som den tidigare porten från samma bryggeri med med rök i. Svart färg och utan skum... Vädigt trögflytande öl, sött är det också, det är en balanserad smak även med rökigheten, den är ganska mild ändå om man jämför med många andra rökisar. Jag kan ju inte påstå att den var prisvärd, men den var helt ok."
  Gott%c3%96l
  GAISAke
  2 dagar sedan
  HaandBryggeriet / Stone / BrewDog Inferno
  8

  "Mäktig! 4 Pilsner: http://GottÖl.se/haandbryggeriet-stone-brewdog-inferno/"
  Img 1419
  Gorkyman
  3 dagar sedan
  Austmann Sjokolade & Kirsebærporter
  7

  "Skön mix och rätt mjuk blandning."
  Austmann Sjokolade & Kirsebærporter
  7

  "Skön blandning och rätt mjuk blandning."
  Cantillon
  Myspanda
  3 dagar sedan
  Põhjala Jõuluöö
  6

  "Nu blev det en rejäl skumkrona! Mörkt öl / svart. Skumet är mörkbrunt och lägger sig som ett lock i hela glaset (jag slog nog upp den lite våldsamt efter 2 öl utan kolsyra)Det blir fina rester i glaset. Skumet är nästan som en créme. Det doftar fyllig IS (åt de där söta Omnipollo ölen-hållet) Stor del kaffe. Smaken är bra, mildare än jag trodde, här kommer det fram mer än i doften. En stor del sötma bla. Nästan lite väl söt, speciellt i eftersmaken. Tror jag får hallsbränna om jag tar hela. Ok, men lite söt. "
  Brekeriet Lusse Lelle
  6

  "hehe, gult öl, gult skum (som sig bör) känns som denna borde vara dyr med tanke på vad saffran kostar :) Ser ut som apelsinjuice. Det doftar rejält med saffran, svårt att missa om man säger så. Väldigt komstigt i munnen... Var nog bättre i tanken än smakmässigt. Mer kul att tästa än bra, men säger ändå att det inte är SÅ dåligt, men har en svag sida för surisar... "
  Austmann / De Molen Mannus & Blodøks
  6

  "En helt död öl till på samma kväll! Är det någon på Bolaget som går runt och pysöppnar?! :( En gång i tiden var De Molen ett av mina favoritbryggeriet (fick mig att bila ner till Amsterdam) får se om denna kan leva upp till min hype. ;) Riktigt mörkt och trögflytande öl (utan skum - så jag vet inte hur det skulle se ut) Doftar mörkt och lite lätt burrigt. Det finns mycket smak, en hel del lakrits. Denna var lite bättre än Polsken... Men detta hade nog varit mycket godare med kolsyra i också. Ny får betyget bli lägre.. "
  HaandBryggeriet / Stone / BrewDog Inferno
  6

  "Orange/bärnstens färgat öl med en del jästklumpar i, skumet är åt det mer gula hållet med mest små bubblor. Doften är humlig och det lovar gott. Smaken har rejäl beska och en värmande hetta från alkoholen, helt ok ölbärs som man kan värma sig med när det är kallt ute, tänk en humlig BW. "
  Kormoran Porter Warminski
  5

  "INGEN kolsyra alls, det pös inte när jag öppnade den, inget skum när den hamnade i glaset. Doftar ganska svagt men ändå en god porter.. Kanske lite onödigt alkoholstark i min mun, man känner i eftersmaken att den är väldigt söt.Hade nog varit bättre med lite bubbel i, tyvärr så har jag inte någon sodastreamer att dra den igenom heller. Tror jag hade gillade den mer annars, nu dras betyget ner. "