Nyheter


2020-03-22 av Shimmy

iGlaset har fått en ny design


2015-03-03 av lasseg


2015-02-25 av lasseg

Det ramlar in ett rejält gäng med riktigt bra öl på hyllorna nu i Mars, kom och ta en titt..


2015-02-10 av lasseg

Den tjugonde februari är det dags igen för exklusivt släpp på bolaget. Vi har samlat nyheterna i ett behändigt paket.


2014-09-10 av lasseg

Håll till godo, ett paket med små partier för september 2014


Tidslinje

Brolla
Hopsie Daisy Rye Martini
8

"Bärnstensfärgad och grumligt öl med gräddigt skum som hänger med en liten stund. Doftar söt frukt, humle, torkad frukt och halm. Smakar humle, apelsin, grape, beskt skal, kåda och något extra, kan de vara enbären? Trevlig och lång eftersmak av beska och torrhet."
Brolla
Spike Brewery GBG Beer Week 2020
6

"Ljust och grumligt öl med luftigt skum som försvinner fort. Doftar humle, citrus, aprikos, passion, gräs och gran. Smakar humle, citron, citrus-skal, kåda, granskott och grape. Lite blaskig men räddas upp av en god beska och torrhet i eftersmak."
Brolla
Tuborg Guld
3

"Gyllene öl med skapligt skum som lämnar ganska mycket på glaset. Doftar mycket malt och metall, havre och gräs. Smakar malt, söt limpa, metall, kåda, gräs och söt bismak. Duger väl inte till mycket."
Myspanda
Gotlands Easy Rider Bulldog
4

"Testad igen av svärmor, med nya etiketten. Sämre än sist. Ingen rolig humle och lite skum beska. Får sänka en pinne nu. "
Myspanda
Garage Whalemist
6

"Röd rosa färg med rosa fizzigt skum som dör direkt. Doften är mycket bärig men en svag hint av vin... Smaken är mycket konsentrerad och nästan stark. Tycker alkoholen går igenom lite mycket. Dock är det god eftersmak. Nja får jag säga om denna. Men den blev lite bättre efter att ha druckit mera och den fått lufta sig lite."
Hopper
Omnipollo Squares Hazy Pale Ale
8

"Kan inte annat än hålla med Myspanda även om jag inte hittar syrligheten utan en mer torr beska."