Nyheter


2015-03-03 av lasseg


2015-02-25 av lasseg

Det ramlar in ett rejält gäng med riktigt bra öl på hyllorna nu i Mars, kom och ta en titt..


2015-02-10 av lasseg

Den tjugonde februari är det dags igen för exklusivt släpp på bolaget. Vi har samlat nyheterna i ett behändigt paket.


2014-09-10 av lasseg

Håll till godo, ett paket med små partier för september 2014


2014-08-27 av lasseg

Här kommer systembolagets fasta lansering i september 2014


Tidslinje

  Hopper
  Hopper
  22 dagar sedan
  O/O Bangatan IPA
  8

  "Doftar och smakar tropisk frukt, fyllig med lång och bra beska, en del sötma."
  Gott%c3%96l
  GAISAke
  22 dagar sedan
  Freigeist Aufschneider Hopfenweizen
  7

  "Frisk. 3.5 Pilsner: http://GottÖl.se/freigeist-aufschneider/"
  Iglaset
  Bayern
  23 dagar sedan
  Cantillon
  Myspanda
  23 dagar sedan
  Stigbergets Bird In Hand
  8

  "Gult öl med lite dis, vitt stort skum som var fizzigt först men slutade låta sen, ganska stora bubblor. Doften är humlig. Smaken är rejäl med mycket beska, lite lätt tunn kropp, men det brukar inte störa mig, Jag har sagt det länge: Stigbergets kan koka ölbärs! Dock skulle jag inte säga att detta var en superfavorit, (Sublimo!) men det kan vara för att det är lite för starkt för mig. Svagare = Bättre."
  O/O Bangatan IPA
  6

  "Gul/Orange öl med dis. Vitt skum, men blev bara ett tunnt lock. Små bubblor. Doften är bra med humle. Smaken är fräsch med humle och en skön beska, skulle säga att grundölet är lite sött men humlen räddar upp det. Anigen trist humleprofil."
  Cantillon
  Myspanda
  23 dagar sedan
  Garage Virtue Signal
  7

  "Orange/gult öl med lite dis Skummet lämnade massor med rester i glaset. Doften är humlig och fin. Smaken var inte alls dum heller, saknade bara lite kolsyra..En bra IPA."
  Stone (Berlin) / Lervig Hi, I'm Kveik
  4

  "Gult ganska klart öl med kritvitt skum med små bubblor. Doftar inte någon humle alls...? Smaken var sur, med mycket svaga toner av humle. Denna var ju jättedålig!"
  Alefarm Open Doors
  6

  "Gult ganska klart öl med vitt skum som var fizzigt men stannar ändå som ett lock. Doften var lite halvtrist (men den är väl ca 4 mån gammal också), Lite lätt stickig på tungan humlen känns ju av men den är lite trist, känns lite som en gammal amerikansk IPA. Lite för mycket malt och för lite humle. Eller i alla fall som det saknas något."
  Lervig Galaxy Citra Flicker
  7

  "Ljusgult öl med lite dis, stort vitt skum (mellan bubblor) Doften är rejält med humle. Smaken är först blaskig, men sen kommer humlen in och drar upp det hela några rejäla snäpp. Tunn kropp är det och tyvärr så blir den aningen enformig att dricka, men det är ett bra försök och bra alkohol %. "
  Brekeriet Kwike
  7

  "Gult disigt öl med en enorm skumkrona (mest stora bubblor) Doften är stall med lite lagrad humle i. Smaken är bättre här kommer det in en skön funkighet som blandas in bra med humlen och lite skön beska på slutet. Som an blandning av Orval med en IPA. Inte alls tokigt."
  Dugges / J Wakefield Red Layers
  6

  "Rött öl med dis, rosa skum som sjunker snabbt. Doften är fruktig och syrlig. Smaken är som riktigt sur saft. Helt ok, men aningen konstgjort känns det allt, tror inte de har mosat i så mycket bär att de skulle smaka saft.. "
  Dugges Big Black Apple
  5

  "Mörkbrunt öl (Cola) Med lite smittsvitt skum. Det är mycket äpplen i doften. Smaken är massor med lakrits! (För mycket!) Mycket konstigt öl, men kan tänka mig att det finns några få som älskar sånt här :)"
  Brewski / J. Wakefield Stand Tall
  6

  "Kanon röd/rosa öl med ljusrosa skum som sjunker snabbb med fizzigt skum. Doftar lite surt, ungefär som det är andra gången man ska dricka den. Smaken var bättre, kanske lite för mycket rödbeta :) Det känns helt klart av och ger lite jolmig jordkänsla... De andra smakerna i ölet är mycket bättre men känner igen det aningen söta i den som tidigare BW fråb Brewski (lite som en flamländsk röd/brun, söt/sur liksom. :) "
  Cantillon
  Myspanda
  23 dagar sedan
  Brewski / Finback Meerkat Madness
  6

  "Gul/Oranget öl som är lite disigt som en juice. Skummet var fizzigt och sjönk snabbt. Doften är ganska mild med humle. Smaken påminner lite om en mildare mangofeber. Inte superkul, inte superdåligt bara lite lagom trist så där. "
  Lagunitas Mozango
  3

  "Kissgult klart öl med stor vit skumkrona mellanstora bubblor. Doften är söt tropisk frukt och aningen konstgjord. Smaken är ganska trist IPA med smaktillsatser.... Hur kan de få göra sånt här? Riktigt illa. "
  Cervisiam Hopbernie Sanders
  5

  "Guld rejält disigt öl med diskmedelskumsstora bubblor. Doftar rejält med humle. Smaken var lite sämre än doften... Inte helt färsk? Eller är det blandningen av humle? Den ger ett lite unket intryck på mig i alla fall, nästan sur/diskmedel i eftersmaken. Inte allt för trevlig tyvärr."
  Närke Lokal Pors
  5

  "Grummligt ljusbrunt/bärnstens färgat öl med rejäl skumkrona som är lite smutsvitt med små bubblor. Doften är sött Närkeöl. tunnt öl med en inledandes blaskig ton som sedan ger lite bättre smaker. Aningen söt eftersmak men det stör inte, Pors vet jag inte men det känns som det saknas lite humle. Inte så kul direkt, men tror den var bättre än Port & Tvärs. Ok för en 3.5'a men inget som jag letar efter igen.. "
  Hopper
  Hopper
  23 dagar sedan
  Gott%c3%96l
  GAISAke
  23 dagar sedan
  Oppigårds Norn Pale Ale
  8

  "Fruktig. 4 Pilsner: http://GottÖl.se/oppigards-norn-pale-ale/"
  Brutal Brewing Pistonhead Haze Lager
  6

  "Blek. 3 Pilsner: http://GottÖl.se/brutal-brewing-pistonhead-haze-lager/"
  Image
  Kentaur
  24 dagar sedan