Nyheter


2020-03-22 av Shimmy

iGlaset har fått en ny design


2015-03-03 av lasseg


2015-02-25 av lasseg

Det ramlar in ett rejält gäng med riktigt bra öl på hyllorna nu i Mars, kom och ta en titt..


2015-02-10 av lasseg

Den tjugonde februari är det dags igen för exklusivt släpp på bolaget. Vi har samlat nyheterna i ett behändigt paket.


2014-09-10 av lasseg

Håll till godo, ett paket med små partier för september 2014


Tidslinje

jonas861
Schönbrunner Urbock
5

"Gud vad trött jag är på att lägga ut öl på iglaset. Trodde när sidan uppdaterats att någon/några hade något typ av ansvar för sidan , men icke sa nicke Schönbrunner Urbock är en helt okej bocköl, men något spritig ( svagare än Ayinger Mibock som testades vid samma tillfälle )"
shaitan
GAISAke
Uppsala Brygghus Hopsession APA
7

"Något blek. 3.5 Pilsner: https://GottÖl.se/uppsala-brygghus-hopsession-apa/"
GAISAke
Innis & Gunn Koge’s Choice
7

"Inte så pjåkig. 3.5 Pilsner: https://GottÖl.se/innis-gunn-koges-choice/"
Myspanda
Brekeriet Vild Cherry Red
7

"Mörkt röd öl med rosa skum som bara blir en tunn kant kvar. Doften är syrliga körsbär, men ändå ganska milda. Smaken är syrlig med körsbär men mycket mildare än Rodzina. Ok men vill ha mera bär."
Stigbergets X Omnipollo Phantastica
7

"Gult disigt öl med stort vitt skum som sjunker till ett lock. Doften är massor med humle, smaken är lite burrig och alkoholstark, här slår det igenom lite. Jag gillar det svagare och mindre burrigt."
Drie Fonteinen Tuverbol
7

"Rejält tryck i flaskan, korken flög ur. Oranget disigt öl, skum med stora bubblor som ligger som ett lock. Doften är spontanjäst med mycket kolsyra... Det är mycket smak, inte så surt. Smakar inte alkohol fast den är stark."
Apex Zenith
8

"Blekt gul öl med stort vitt skum, fluffiga bubblor. Doftar piggt med aromhumle. Smaken är god, lite dåligt med kolsyra på tungan. En hel del tall, bra balans."
Mikkeller Baghaven I Found My Thrill
8

"Röd/blå öl med vitt skum som försvann direkt. Doftar blåbär och surt. Smaken har helt klart blåbär i sig och mycket fat. God suris med blåbär, Mikkeller kan sina blåbär..."
Dugges 15 IPA
7

"Gult disigt öl med vitt skum som blir små rester iglaset. Doften är humlig men med mycket sötma. Först är det blaskigt, sen kommer det en bra beska men saknar lite aromhumle. God eftersmak. "
Myspanda
Jämmerdalen Father of Serpents
6

"Svåröppnad flaska, för lång kork? Doften är lite fiskigt. Stort fluffigt skum som sjunker snabbt. Smaken har mycket fylligt i sig. Kan inte säga att det är druvor men något mer händer än bara jästen. Ingen smak av alkohol, bra. Funkar, men finns bättre."
Dieu du Ciel Solstice d'été Cerises
5

"Neonrosa öl med vitt skum som dog direkt, doften är trist med svaga körsbär. Smaken är blaskig körsbär med trist eftersmak, detta är för kemiskt för mig, nä tack."
Brekeriet Vild Nordic Fauna
8

"Gult nästan klart öl, vitt skum som dog direkt. Doftar som Chéne fast mycket svagare. Smaken är riktigt sur, citron. Bra suris igen."
Brekeriet Vild Chêne
8

"Oranget disigt öl med vitt skum som dör direkt. Doftar riktigt surt som citron. Smaken riktigt sur men här är de mycket smak, ingen smak av alkohol, en bra och riktigt pigg suris."
Collective Arts IPA No 12
7

"Gult disigt öl med vitt skum, doftar bra med humle men inte helt färsk kanske. Smaken är söt men helt ok med humle ändå, medel IPA i övre sortimentet."
shaitan
Myspanda
Brekeriet Vild Rodzina
8

"Mörkt röd öl med rosa skum som dör direkt. Doften är rikligt mycket körsbär med kärnor, som mandel. Smaken är massor av körsbär syrligt som sig bör, riktigt gott var det men känner inte av hallonen mycket, men de gör inget."
Brekeriet Vild Nova Bruin
7

"Ljusbrunt öl med dis, Beiget skum som blir en tunn ring i kanten. Doften är lite acetonig som en flamländsk. Smaken är flamländsk men det är lite klent.. Blaskig känsla. Nja, Brekeriet har gjort en sen tidigare som jag gillade mycket. Goda smaker men lite klen."