Nyheter


2014-05-06 av lasseg


2014-04-03 av lasseg

Quick and dirty..


2014-03-05 av lasseg

Och här kommer små partier för Mars också..


2014-03-04 av lasseg

Som ni märkt har det varit ganska tyst om systembolagets nyheter här på sistone, jag har lagt ganska mycket krut på c/o HOPS webbsatsning och då har jag inte riktigt hunnit med iGlaset alla gånger.. Men nu kommer till sist marsnyheterna här!


2014-03-04 av lasseg

Titeln säger allt, nu är de äntligen här. Nya fräsha appar till både iOS och Android. Tanka ner, installera och rejta på. Hör av er på facebook vad ni tycker om apparna


Tidslinje

  P1020396
  Brolla
  4 dagar sedan
  Norrlands Guld Export
  4

  "Gult öl med obefintligt skum. Doftar malt, järn, unket och citrus. Smakar sött malt, söta bismaker, halm, järn, och apelsin. Svenskt massproducerat öl, så är det bara."
  Stigbergets Flamingo Juice
  8

  "Gul/orange-färgar och grumligt öl med tunt skum, men lämnar rester på glaset. Doftar passion, mango, peppar, ingefära?, kryddnejlika och ananas. Smakar mango, passion, lätt pepprigt, persika och citrus. Pirras på tungan av syran och övergår till svag hetta i hela munnen, lite som ingefära? I min smak helt klart. "
  Ängöl Blåbärliner
  6

  "Grumligt rosa/lila öl, med rosa skum som drar sig tillbaka snabbt. Doftar surt, äpple, blåbär, vinbär och viss citrus. Smakar svartvinbär, en smula blåbär, lakrits och viol. Ja ingen kanon, men gott."
  Cantillon
  Myspanda
  4 dagar sedan
  Iglaset
  Bayern
  5 dagar sedan
  Cantillon
  Myspanda
  5 dagar sedan
  Omnipollo Meret Double Blackberry Smoothie Sour
  6

  "ljus ros/röd färg men klat, skummet har en hint av rosa. Doften är vanilj och blåbär. Smaken var mycket vanilj och eftersmaken är blåbär, kan inte säga att det är björnbär, men helt klart kul att testa, roligare att smaka än att dricka. "
  Omnipollo Arzachel
  7

  "Gult disigt öl med vitt skum med stora bubblor. Doften är humle, Smaken är faktiskt riktigt bra, det finns en liten del humle och en fin fin beska! Ja visst är den tunn men det är 3.5a tycker nog att deras Bianca var toppen i alla fall, men då är det surt och ska inte vara fylligt..."
  Brekeriet Field Trip
  6

  "Gult disigt öl med vitt skum, doften är brett och fruktig (passionsfrukt), smaken är brettig lätt syrlig och frisk, jag gillade den, kanske lite väl brettig i smaken men frisk och trevlig folkis."
  The Flying Dutchman Freak Kriek Super Hero Zero Point Three
  5

  "rosa klart öl med ljusrosa skum, doftar inget speciellt (dåligt glas). Smaken är söta körsbär, det påminner en hel del om saft. Inte riktigt som jag vill ha dem."
  Gott%c3%96l
  GAISAke
  5 dagar sedan
  Against the Grain Citra Ass Down
  9

  "Mäktig! 4.5 Pilsner: https://GottÖl.se/against-the-grain-citra-ass-down/"
  Cantillon
  Myspanda
  6 dagar sedan
  Got beer 1
  jonas861
  6 dagar sedan
  Oppigårds Hedemora Porter
  7

  "Oppigårds gör ju alltid bra öl och här är en till. Hedemora porter är svart till färgen med litet brunfärgat skum. Doftar kaffe, choklad, lakrits och nötcreame. Lätt och tun smak av samma som doften. Ingen jättehit, men helt ok. "
  P1020396
  Brolla
  6 dagar sedan
  50 Artiklar