Myspanda

Myspanda *

Om
  • Bor i -
  • Mer än 39 år
  • Online: 2 dagar sedan
  • Antal inlogg 1105
  • Medlem mer än 10 år

Achievements
  • 2000 Kommentarer
  • 3000 Betyg
  • 500 Artiklar
Användaren har inte skrivit något om sig själv än.
Källaren är tom :(
Kommentarer
Mörkt röd öl med rosa skum som bara blir en tunn kant kvar. Doften är syrliga körsbär, men ändå ganska milda. Smaken är syrlig med körsbär men mycket mildare än Rodzina. Ok men vill ha mera bär.
7
Gult disigt öl med stort vitt skum som sjunker till ett lock. Doften är massor med humle, smaken är lite burrig och alkoholstark, här slår det igenom lite. Jag gillar det svagare och mindre burrigt.
7
Drie Fonteinen Tuverbol
Rejält tryck i flaskan, korken flög ur. Oranget disigt öl, skum med stora bubblor som ligger som ett lock. Doften är spontanjäst med mycket kolsyra... Det är mycket smak, inte så surt. Smakar inte alkohol fast den är stark.
7
Apex Zenith
Blekt gul öl med stort vitt skum, fluffiga bubblor. Doftar piggt med aromhumle. Smaken är god, lite dåligt med kolsyra på tungan. En hel del tall, bra balans.
8
Röd/blå öl med vitt skum som försvann direkt. Doftar blåbär och surt. Smaken har helt klart blåbär i sig och mycket fat. God suris med blåbär, Mikkeller kan sina blåbär...
8
Dugges 15 IPA
Gult disigt öl med vitt skum som blir små rester iglaset. Doften är humlig men med mycket sötma. Först är det blaskigt, sen kommer det en bra beska men saknar lite aromhumle. God eftersmak.
7
Svåröppnad flaska, för lång kork? Doften är lite fiskigt. Stort fluffigt skum som sjunker snabbt. Smaken har mycket fylligt i sig. Kan inte säga att det är druvor men något mer händer än bara jästen. Ingen smak av alkohol, bra. Funkar, men finns bättre.
6
Neonrosa öl med vitt skum som dog direkt, doften är trist med svaga körsbär. Smaken är blaskig körsbär med trist eftersmak, detta är för kemiskt för mig, nä tack.
5
Gult nästan klart öl, vitt skum som dog direkt. Doftar som Chéne fast mycket svagare. Smaken är riktigt sur, citron. Bra suris igen.
8
Brekeriet Vild Chêne
Oranget disigt öl med vitt skum som dör direkt. Doftar riktigt surt som citron. Smaken riktigt sur men här är de mycket smak, ingen smak av alkohol, en bra och riktigt pigg suris.
8