Myspanda

Myspanda *

Om
  • Bor i -
  • Mer än 39 år
  • Online: en dag sedan
  • Antal inlogg 1138
  • Medlem nästan 11 år

Achievements
  • 2000 Kommentarer
  • 3000 Betyg
  • 500 Artiklar
Användaren har inte skrivit något om sig själv än.
Källaren är tom :(
Kommentarer
Svagt rosa färg med vitt skum som har väldigt små bubblor. Doften är fruktig. Smaken är sur och fruktig, kan inte säga det är rabarbre men det är i alla fall gott.
7
Gult disigt öl med vitt skum som bara blev en kant kvar. Doften är lite svagt av kattkiss. Smaken är lätt syrlig och fruktig av hulmen. Jag gillade den här och det är hög hinkabilitet.
8
Ljust rosa öl med dis, inget skum alls denna gång. Doften är milt med hallon. Smaken är lätt syrlig, bärighet. Helt ok men ganska mild.
7
Dugges Doux Sour
Doftar jordgubbar i hela rummet när jag öppnade. Oranget öl med skum som dog direkt. Doftar vanilj med och lite marsipan.. Smaken är lite spretig, syrligt med inslag av marsipan igen... Nja får jag säga om det här.
4
Denna minns jag inte när jag köpte men best before 31 Dec 2020. Beiget skum med små bubblor. Ölet är röd/brunt och doften är väldigt maltig. Inget humle att prata om alls nu längre. Smaken är söt och maltig, inte helt 100 längre, tycker den är bättre med lite humle kvar (färskare).
8
Gult disigt öl med vitt skum som bara blev en kant kvar i glaset. Doften är humlig. Smaken var inte så mycket aromhumle, bra beska helt ok men hade gärna haft mer aromhumle. Normal IPA...
7
Närke Huvill
Denna gång står det 9% på flaskan mot tidigare 7.8%. Krämigt skum med små bubblor, lite off-white i färgen. Lämnar fina rester i glaset. Ölet är oranget och det står på flaskan single hop shinook since 2006. Ovansjömål = yr! Doften är lätt humlig med klassisk närke doft. Smaken är Närke men det är lite väl starkt... alkoholen går igenom väl. Den var nog bättre med 7.8% men det är inte dåligt men inte en 9'a som jag satte sist (2009-12-12).
7
Gul/oranget öl med små bitar som simmar runt i botten. Stort fluffigt skum som snunker långsamt och lämnar rester i glaset. Doften är 'OK' med humle men känns inte helt färskt ändå som Amaaazing Haze. Smaken är mer beska och lite'talligare' men med mindre arom humle än Amaaazing och även lite torrare. Hade denna haft mer aromhumle i sig så hade den varit bättre, nu skulle jag säga att denna är lite lite lite sämre.
8
Mackinaw Peach
gult öl med en liten hint av oranget, stort fluffigt off-white färgat skum som sjunker snabbt. Doften är lätt syrligt och persikor. Smaken är syrlig persikogodis men även en hint av övermoget, persikor kan ge den effekten rätt ofta har jag märkt. Lite blaskig och inte jätterolig.
6
Gul/oranget öl med stort off-white färgat skum med stora bubblor som sjunker till ett tunnt lock med rester i glaset. Doften är fantastigt god med massor av färsk humle. Smaken är just som i orginalet lite för söt för min smak, men det är god humle och bra tryck.
8