pieeetr

Peter Hörnell

Om
  • Bor i Hägersten
  • Mer än 54 år
  • Online: ungefär 6 år sedan
  • Antal inlogg 25
  • Medlem ungefär 14 år

Achievements
  • 20 Kommentarer
  • 20 Betyg
Kommentarer
AleSmith Speedway Stout
Håller med Goofster, det här blev platt fall för min del. Inte att det är en dålig öl, det är den inte, men den är långt ifrån "världens bästa imperial stout" som man kan läsa på ratebeer. På tok för besk, ska testa att dricka en till till våren för att se vad som har hänt.
8
Stone Imperial Russian Stout
Det här är så sjukt bra. Kanske inte den mest komplexa, men så otroligt balanserad att jag nästan blir gråtfärdig. Testade AleSmith speeway stout kort efter och tycker att den inte alls har samma balans.
10
Napa Smith Cool Brew
Extremt låga betyg här tycker jag. Jag gillade verkligen denna öl. Alltid kul med någorlunda låtprocentiga öl som har så mycket skjuts i smaken. En härlig honungssötma utan att vara sliskig, ett fint bett i beskan utan att bli överdriven, en skön fyllighet som väver samman smakerna och ger ölet en grym harmoni. Riktigt impad, hade inga förväntningar på det här ölet alls.
9
Nynäshamns Dragets Kanal Dubbel IPA
Helt okej tyckte jag, men inget mer. Måste testa igen för att se om jag kan höja betyget.
7
Flying Dog Snake Dog IPA
Nej grappar, det här är riktigt trist faktiskt för att vara en amerikanare. Man förväntar sig lite attityd av jänkarna, men det kunde man glömma direkt. Okej då, lite balans elegans då? Nope.. inte det heller. Lite antiklimax för mig känner jag.
6
Thomas Creek Class Five IPA
Det här blev lite för sliskigt, men ändå god.
7
Monti Garbi Ripasso - 2008
Minns detta som ett riktigt bra vin, har dock inte testat senaste årgången.
8
Tommasi Ripasso - 2007
Bärbomb, sött och fylligt. Har en saftighet som man kan uppleva att en del amaroneviner drar mot. Kostar en del, så det kan säkert finnas billigare ripasso som är lika bra.
9
Inte så himla tokig, rätt så frisk men det finns inte så mycket sötma eller kropp i den.
6
Goose Island India Pale Ale
Extremt väl balanserad utan att bli tråkig.
8