Asok


Om
  • Bor i -
  • Online: mer än 7 år sedan
  • Antal inlogg 4
  • Medlem ungefär 11 år

Achievements
  • 20 Betyg
  • 10 Kommentarer
Användaren har inte skrivit något om sig själv än.
Användaren har inte skapat någon artikel än
Användaren följer ingen än
Användaren har inga följare än
Källaren är tom :(
Inköpslistan är tom :(
Kommentarer
Oppigårds Thurbo Stout
Druckit två flaskor med nån dryg månad mellan inköp, förra gillade jag skarpt, bra balans i smakerna. Den senare tycker jag dock lider av för mycket sötma om batchen är annan eller om det är mina sinnen som är andra denna gång låter jag vara osagt.
6
Nynäshamns Bötet Barley Wine
Jag ska inte uttala mig om hur den är för stilen, för jag har inte druckit tillräckligt med BW, men smakar finns av lakrits och honung. Lite söt för min smak. God att dricka så länge man inte smackar, smackadet gör att den blir spritig och smaken försvinner. Ska genast köpa några till för långlagring.
7
SKA Modus Hoperandi IPA
En bra ipa, med en fantastisk humledoft och riktigt bra match mellan kropp och beska. Dock är beskan lite rå, som den kan vara i en färsk öl. jag ska testa att lägga ett par på lagring och se om den släpper loss. Då kanske den blir en höjdare?
7
BrewDog Chaos Theory
Mycket kropp i denna öl, humlen gav en fin doft som tyvärr försvann ur glaset för fort. Lite för söt för min smak. Bra beska. God, men jag skulle gärna testa med någon matbit till.
7
Fuller's Chiswick Bitter
Oj! Köpte på ren chans när jag botaniserade folkölshyllan på maxi. Vilken succe för en folköl! Mången "riktiga" öl får se sig slagna av denna..
7
Nils Oscar Ctrl Alt Delete
Fyller en tom plats i ölkällaren, en bra matöl. Inget jag kommer dricka utan tilltugg, då är den lite platt. Men den sitter fint vid mat där höghumlade Ale inte passar och lager är för simpelt.
8
S:t Eriks APA
God humleprofil och en fantastisk doft, precis vad jag hoppades på från en apa, men kroppen kunde gott vara lite större.
7
Hale to Nothing
Wtf? Som många skrivit, thanks for nothing. Smakar inte ale, knappt öl, finns gott om folköl som smakar bättre än denna.
2
Ardbeg Uigeadail
Åh så fin! Rökig och smakrik, och ändå så mild, välbehagsrysningar i ryggen är oundvikligt..
10
BrewDog Nanny State
Rejäl blommig humledoft som faller platt vid första sippen. Väldigt tunn kropp, den känns tunnare än "vanlig" lättöl, men den försvinner i all humle, jag ska tipsa bekanta om den här i rent utbildingssyfte om vad humle smakar. Betyg 6, mer kropp borde gå få till utan att tulla på alkoholhalten. funkade ändå skapligt till den chili jag åt till.
6