Nigel_Tufnel


Om
  • Bor i -
  • Online: ungefär 9 år sedan
  • Antal inlogg 2
  • Medlem nästan 10 år

Achievements
  • 10 Kommentarer
  • 10 Betyg
Användaren har inte skrivit något om sig själv än.
Användaren har inte skapat någon artikel än
Användaren följer ingen än
Användaren har inga följare än
Källaren är tom :(
Inköpslistan är tom :(
Kommentarer
North Coast Old Stock Ale - 2012
Smakade mindre än förväntat, men kan ha haft en dålig dag. Ganska spritig är nog bästa beskrivningen jag kan komma på. Skall ge den en chans till när jag orkar leta upp nån av flaskorna som las på lagring.
6
Lervig Konrads Stout
Bra imp.stout, inte lika fin som Yeti men en trevlig norsk bekantskap i den höstliga sommaren :-D
8
Brooklyn Black Chocolate Stout
Bra stout till ett väldigt trevligt pris, den kombon leder självklart till högt betyg! En dryck man kan sippa på långsamt, finner inget jättenegativt med denna faktiskt. Litelite mer humle i bakgrunden och en aningen lättare kolsyra så hade denna fått en 10a iår. Ångrar att jag bara la 4 flaskor på lagring från årets utgåva, men vi får se hur de utvecklas!
8
Flying Dog Dogtoberfest
Tunt, trist, bismak av massa metall. Förvånadsvärt dåligt av FD som brukar vara mycket bra, de bör hålla sig till Pale ale, barley wine, stout o porter tror jag.
4
Trevlig lättdrucken imp stout, en törstsläckare faktiskt... Trevlig kolsyra, ingen alkoholsmak att tala om, lagom kaffeinslag. Inte en Yeti, men inte långt därifrån! Som vanligt kul med Ralph Steadmans illustrationer :-D 4 flaskor får åka ner i källaren!
8
Stone Double Bastard Ale
Denna var inte alls dum måste jag säga, lite Barleywine över den. Avnjöts tillsammans med en god vän, riktigt trevligt. Känns bra att jag har 2 till flaskor nere på lagring :-D
8
Lite novelty ale det här tycker jag... Ganska intressant, men påtok för dyr. Lagt 1 på lagring för att se vad jag tycker om den efter 1 år, dock är min gissning att denna inte vinner något på lagring.
6
Dugges Lager No. 1
En lager som jag verkligen njuter av, kors i taket! Tycker inte att priset är för högt satt med tanke på vad man får, det är ju inte direkt Pripps Blå.
7
Great Divide Hibernation Ale
Årets bästa juldricka, jämte Celebration. Choklad och malt i bra balans :-)
8
Three Floyds/Mikkeller Boogoop
Väldigt trevlig, snäppet under SN Bigfoot enligt mig. Synd att man inte köpte fler än 3 flaskor...
8