Alex_55


Om
  • Bor i -
  • Online: nästan 8 år sedan
  • Antal inlogg 1
  • Medlem nästan 8 år

Achievements
Användaren har inte skrivit något om sig själv än.
Användaren har inte skapat någon artikel än
Användaren följer ingen än
Användaren har inga följare än
Källaren är tom :(
Inköpslistan är tom :(
Kommentarer
För stor beska, inte min smak. Med räkor går bra. Finaste flaska har öl Khamovniki, dessutom - jättegott öl http://www.tresvampar.se/tresvampar.html
3
Aalborg Jule Akvavit - 2012
Jag får den varje år som julpresent fr ett företag. Har redan samlat flera flaskor för att det inte går att dricka. Den är inte bara dålig dryck, det är jättedålig dryck!
1
Medovarus Vintermjöd
92/100 poäng från Livets Goda!
9
Medovarus Vintermjöd
Provade Vintemjöd på Sjätte Tunnan - mums! Lättdrucket och jättegott. Läser mer på webbsidan http://www.tresvampar.se/honungsvin.html Vnitermjöd bryggs bara en gång om året, före nyårshelgen. I norra Europa och i Ryssland var det vanligt att lämna på spisen på julnatten fat av mjöd och ett festligt bröd. Sedan urminnes tider är traditionen bevarad att dricka vintermjöden ljummen. Ingredienser: vatten, koncentrerad vört (kornmalt, vatten), honung, sirap och humle. Örter: oregano, basilika, johannesört, malört. Kryddor: kanel, ingefära, kardemumma, muskot, koriander, kryddnejlika. Alkoholhalt 5,7%, vörtstyrka 21,0%, bryggningscykel 21 dagar, glasflaska 33cl skruvkapsyl. Recensioner: Livets Goda "Denna mjöd har lite mer av allt, jämfört med de andra i serien. Mer syra, mer sötma, som en kombination av det bästa mellan Amber och Vildmjöd. Snygg, elegant och komplex, och fantastiskt god. Servera iskall när som helst lusten faller på. Riktigt bra!"
9
Gott!
5
Åbro Original Extra Stark
För lite smak.
2
Zhiguli Barnoe
Jättegott pilsner! Bra att uppdatera här. Zhiguli Barnoe är 4,9%, kostar 16,50 kr på Systembolaget. Zhiguli Barnoe tog guldmedalj i 2011 i Tyskland som bästa europeisk pilsner, guldmedalj 2012 i Bryssel fr Monde Selection för kvalité. Zhiguli Barnoe i pin-up stil - burk 1 L http://www.tresvampar.se/tresvampar.htmlPå Monks provade öl Khamovniki Münich Lager från samma producent, mums!
9