wassman

Patric Wassberg

Om
  • Bor i -
  • Online: ungefär 2 år sedan
  • Antal inlogg 7
  • Medlem ungefär 7 år

Achievements
  • 10 Kommentarer
  • 10 Betyg
Användaren har inte skrivit något om sig själv än.
Användaren har inte skapat någon artikel än
Användaren följer ingen än
Användaren har inga följare än
Inköpslistan är tom :(
Kommentarer
Jädraöl TrädgårdsPilsner
OK öl väljer denna före sofiero vilken dag som helst. Humle och knäckebrödskanter i eftersmaken. God helt enkelt.
7
De Koninck Antwerp Pale Ale
Inget som imponerar. Aningen lam för att kallas APA.
Great Divide Yeti Imperial Stout
Uppslagen i glas ett finfint espresso färgat skum som snart lägger sig till ett tunt lock på den kolsvarta ölen. Maltig brödig doft mycket angenäm. Smaken direkt söt sen maltig bränt socker och knäck och melass. Ändå torr i eftersmaken med bra beska som hänger kvar bra nog länge bak i munnen. Aningen citrus i humlen, inte mycket men tillräckligt. Bra öl till aftonen framför brasan en kulen vinter.
8
961 Beer Red Ale
Tja. Relativt tunn men inte dålig. Aningen järnig i eftersmaken antar att det beror på vattnet. Har en klar humledoft men saknar lite tryck i den. Törstsläckare inte mycket mer.. OK till skyddstark mat.
3
Jädraöl Jipa
Jag gillar. Väldigt nyfiken på valet av humle till denna öl. Ovanlig men bra smak som gör en nyfiken. Riktigt beska som bullrar om i munnen. Djup utan den där vanliga citrus tonen som är vanlig bland IPOr mer Pommernsskal och grape. Torr i eftersmaken. Aningen tunn malt men å andra sidan om den varit sötare / mörkare har troligen spänningen varit borta. Kort sagt spännande öl som bryter lite med vedertagna smaker på ett bra sätt.
8
Mnjaa, intressant öl, en lager med smak. På inget sätt otäck inte helt övertygad om att IPL är helt och hållet min melodi. Bättre än en sofiero i alla fall. Gillar sötman i malten den ger tyngd åt det hela anar att det är det som gör att man pallar med den höga alkoholhalten. Bra lager hur som.
6
Lagunitas Maximus
Bah en helt OK DIPA. Kanske inte når upp till allt som står på flaskan. Men med tanke på ursprunget så får man köpa att det är stora ord men långt till handling. Gillar dock den söta malten tillsammans med humlen. Ger en rejäl tyngd till smaken. Bra eftersmak med lång beska. Inget som får emaljen att släppa från tänderna som utlovat dock. Denna kan slinka ner bra tillsammans med baby black ribs tex.
8
Napa Smith Organic IPA
OK öl gillar malttyngden men det är en väldigt järnig eftersmak i malten. Humlen är bra, gillar kombinationen. Gränsfall prisvärd. Finns bättre för samma peng.
5
Camden Town Pale Ale
Fruktig men lite tunn. Perfekt för sommar som törstsläckare. Men det finns trots allt bättre.
5
Omnipollo Nebuchadnezzar
Kanoon fin IPA ganska nära Modus Hoperandi. Bra beska mycket humle utan att bli tvålig i smaken. Trevlig.
8