Betyg
10
Ursprung
NorgeTillverkningssätt
Ofiltrerad Överjäst Opastöriserad FlaskjästStil
PorterHumle
Centennial Northern BrewerSenaste betygen
SuperDuty
2017-03-19Pesa001
2016-07-29MiaTiensuu
2016-07-29stecken
2013-11-07m81mlm
2013-05-18
Beskrivning: En spännande mix av mörka maltsorter resulterar i smaker som leder tankarna till kaffe och torkad frukt.
Råvaror: Maris Otter-, Münchener-, karamell-, svart- och chokladmalt. Centennial- och Northern Brewer-humle. Grimstad-vatten.
Användning: Prova tillsammans med mörk choklad, ost eller rätter med rött kött. Serveras vid ca 10°C.
Övrig info: Nøgne Ø - Det Kompromissløse Bryggeri är Norges största producent av ofiltrerat och opastöriserat flasköl. De använder endast handmältat korn, och när de tappar sitt öl på flaska tillsätts ny jäst och näring. På så sätt bildas naturlig kolsyra i flaskorna och varje flaska blir unik då smaken fortsätter att utveckla sig!
Kjetil Jikiun, som är chefsbryggare på Nøgne Ø, säger att han är stolt över bryggeriets levande öl. Som han ser det är detta tillverkningssätt nyckeln till ett gott öl, med komplexitet och djup. Den sista pusselbiten står dock kunden själv för: ”Serveringen av öl är viktig. Som jag ser det har jag som bryggare stått för 90% av slutproduktens profil. Resten avgör kunden själv, genom serveringstemperatur, servering med eller utan jästfällning, höjden som ölet får rinna ner i glaset etc.”
Råvaror: Maris Otter-, Münchener-, karamell-, svart- och chokladmalt. Centennial- och Northern Brewer-humle. Grimstad-vatten.
Användning: Prova tillsammans med mörk choklad, ost eller rätter med rött kött. Serveras vid ca 10°C.
Övrig info: Nøgne Ø - Det Kompromissløse Bryggeri är Norges största producent av ofiltrerat och opastöriserat flasköl. De använder endast handmältat korn, och när de tappar sitt öl på flaska tillsätts ny jäst och näring. På så sätt bildas naturlig kolsyra i flaskorna och varje flaska blir unik då smaken fortsätter att utveckla sig!
Kjetil Jikiun, som är chefsbryggare på Nøgne Ø, säger att han är stolt över bryggeriets levande öl. Som han ser det är detta tillverkningssätt nyckeln till ett gott öl, med komplexitet och djup. Den sista pusselbiten står dock kunden själv för: ”Serveringen av öl är viktig. Som jag ser det har jag som bryggare stått för 90% av slutproduktens profil. Resten avgör kunden själv, genom serveringstemperatur, servering med eller utan jästfällning, höjden som ölet får rinna ner i glaset etc.”
Volym | Pris | Artikelnummer | Sortiment |
---|---|---|---|
500 ml | 48 Kr | 8384101 | Beställning |
500 ml | 50 Kr | 8384101 | Beställning |
Kommentarer
m81mlm
Drinside
dildoe
RollE2k
Ravel
RollE2k
Kjell-Fredrik
Förvaltaren
Ronny T
Porter