Betyg
4
Färg: Mörk blåröd.
Doft: Rikt fruktig doft med mörka bär, lätt örtkryddig kärvhet, choklad och fat.
Smak: Fyllig smak med rik mörk plommonfrukt, viss strävhet, stor friskhet och lätt fatkaraktär."Fruktiga & smakrika".
Passar till: Nöt och lamm, gärna grillat och med stark kryddning, lagrad ost.
Tillverkning & lagring: Druvorna plockas för hand och vinifieras med en kombination av traditionella och moderna metoder. Jäsning vid 25 grader i rostfria ståltankar med överpumpning och délestage två gånger om dagen. Maceration i 8 dagar, malolaktisk jäsning samt lagring på ekfat i 6 månader för en del (30%) av vinet.
Doft: Rikt fruktig doft med mörka bär, lätt örtkryddig kärvhet, choklad och fat.
Smak: Fyllig smak med rik mörk plommonfrukt, viss strävhet, stor friskhet och lätt fatkaraktär."Fruktiga & smakrika".
Passar till: Nöt och lamm, gärna grillat och med stark kryddning, lagrad ost.
Tillverkning & lagring: Druvorna plockas för hand och vinifieras med en kombination av traditionella och moderna metoder. Jäsning vid 25 grader i rostfria ståltankar med överpumpning och délestage två gånger om dagen. Maceration i 8 dagar, malolaktisk jäsning samt lagring på ekfat i 6 månader för en del (30%) av vinet.
Volym | Pris | Artikelnummer | Sortiment |
---|---|---|---|
3000 ml | 169 Kr | 3240908 | Beställning |
Kommentarer
kultingen
systematica
humlebaek
Jejjeman