Betyg
1
Senaste betygen
nidaros
2014-07-25PatrikAhlquist
2013-11-22akeman
2012-01-08Josse
2011-11-28Beerblut
2011-09-11
Typ: Lagrad rom från Kuba
Doft: Rund med komplexa, härliga vaniljaromer.
Smak: Len, rund, fyllig med vanilj, choklad och frukttoner.
Eftersmak: En symfoni av smaker vars komplexitet ger extrem lång eftersmak.
Tillverkning: ”Perfektion” är ordet som dyker upp: Don Navarro, ”El Maestro Ronero” Havana Club´s chefsdestillatör, är med från födelsen och genom hela mognadsprocessen på denna underbara rom. Inget lämnas åt slumpen, bara den bästa aguardienten används, lagringen sker på fat av nordamerikansk vitek vilka förvaras i stora träkatedraler ute på den kubanska landsbygden. Efter 7 års mognande är det dags att möte de kräsnaste kunder och romentusiaster.
Historik: Den 27 oktober 1492 siktar Christopher Columbus Kubas kust, han hänförs av dess skönhet och mystik. Med sig har Columbus sockerrör från Asien som han planterar i Kubas välmående jordmån. Det visar sig att mikroklimatet på Kuba är perfekt för odling av sockerrör och produktionen ökar kraftigt under århundradena. Kubanerna lär sig snabbt att man kan använda sockerrören till att göra alkohol och 1878 slåss dörrarna upp till Havana Clubs destilleri. Resten är en romhistoria utan dess like.
Doft: Rund med komplexa, härliga vaniljaromer.
Smak: Len, rund, fyllig med vanilj, choklad och frukttoner.
Eftersmak: En symfoni av smaker vars komplexitet ger extrem lång eftersmak.
Tillverkning: ”Perfektion” är ordet som dyker upp: Don Navarro, ”El Maestro Ronero” Havana Club´s chefsdestillatör, är med från födelsen och genom hela mognadsprocessen på denna underbara rom. Inget lämnas åt slumpen, bara den bästa aguardienten används, lagringen sker på fat av nordamerikansk vitek vilka förvaras i stora träkatedraler ute på den kubanska landsbygden. Efter 7 års mognande är det dags att möte de kräsnaste kunder och romentusiaster.
Historik: Den 27 oktober 1492 siktar Christopher Columbus Kubas kust, han hänförs av dess skönhet och mystik. Med sig har Columbus sockerrör från Asien som han planterar i Kubas välmående jordmån. Det visar sig att mikroklimatet på Kuba är perfekt för odling av sockerrör och produktionen ökar kraftigt under århundradena. Kubanerna lär sig snabbt att man kan använda sockerrören till att göra alkohol och 1878 slåss dörrarna upp till Havana Clubs destilleri. Resten är en romhistoria utan dess like.
Volym | Pris | Artikelnummer | Sortiment |
---|---|---|---|
700 ml | 329 Kr | 51201 | Ordinarie |
Kommentarer
Goldie