Crème de Mûre des Roncières

SPRIT 18%
Fondberg & Co
Skapades 2007-01-12 av iglaset
Betyg
0 0 0.0
Ursprung
Frankrike
Stil
Likör
Senaste betygen
Framställning: Hos Cartron är man noga med att välja rätt tidpunkt för att plocka frukterna och bären till sina likörer. Vid framställningen får råvaran macerera långsamt och man är mycket noga med att inte hetta upp frukten. Dessa tre gyllene regler är, tillsammans med en rad hemligheter, receptet till de fantastiska smaker som Cartrons likörer erbjuder!
Passar till: Fruktlikör kan serveras med is eller blandat med torra vita viner, mousserande vin eller champagne. I Frankrike har man dem även i olika såser som en extra krydda. De används också i kakor och glass. Men allra godas blir de förstås som basen i en härlig cocktail.

Fruktkonjak och fruktlikör är absolut nödvändiga inslag i en lyckad cocktail. Och en god cocktail är ett absolut nödvändigt inslag i ett lyckat cocktailparty. På middagar passar det utmärkt att servera cocktails både som fördrink och efterrättsdrink. För en vanlig fest, välj cocktails och groggar som är lätta att blanda. Smarriga cocktailrecept hittar du i vår Inspirationsdel....
Volym Pris Artikelnummer Sortiment
500 ml 139 Kr 8046102 Beställning
Liknande artiklar
Kommentarer