Ursprung: DOCG Recioto di Soave, Veneto
Smaktyp: Vitt vin, Sött
Karaktäristik: Gyllengul färg. Aromatisk stor doft av persika och mandel. Söt, aromatisk smak med toner av persika, mandel, mogna gula äpplen och citrus.
Serveringstips: Till desserter med frukt, till mandelkaka eller till smakrika ostar.
Serveringstemperatur: 6-8 grader
Övrigt: "Acinatium" är det traditionella namnet på de söta viner som producerades i Verona på 700-talet. Garganega-druvorna till detta vin skördas för hand i mitten av september och druvorna får sedan torka till mars, under denna tid angrips druvorna av ädelröta. Musten jäser och lagras på fat i 12 månader.
Syra 5,7 gr/liter. Restsocker 150 gr/liter.
Smaktyp: Vitt vin, Sött
Karaktäristik: Gyllengul färg. Aromatisk stor doft av persika och mandel. Söt, aromatisk smak med toner av persika, mandel, mogna gula äpplen och citrus.
Serveringstips: Till desserter med frukt, till mandelkaka eller till smakrika ostar.
Serveringstemperatur: 6-8 grader
Övrigt: "Acinatium" är det traditionella namnet på de söta viner som producerades i Verona på 700-talet. Garganega-druvorna till detta vin skördas för hand i mitten av september och druvorna får sedan torka till mars, under denna tid angrips druvorna av ädelröta. Musten jäser och lagras på fat i 12 månader.
Syra 5,7 gr/liter. Restsocker 150 gr/liter.
Volym | Pris | Artikelnummer | Sortiment |
---|---|---|---|
375 ml | 199 Kr | 8848802 | Beställning |
Kommentarer