Nyheter


2020-03-22 av Shimmy

iGlaset har fått en ny design


2015-03-03 av lasseg


2015-02-25 av lasseg

Det ramlar in ett rejält gäng med riktigt bra öl på hyllorna nu i Mars, kom och ta en titt..


2015-02-10 av lasseg

Den tjugonde februari är det dags igen för exklusivt släpp på bolaget. Vi har samlat nyheterna i ett behändigt paket.


2014-09-10 av lasseg

Håll till godo, ett paket med små partier för september 2014


Tidslinje

Brolla
S:t Eriks Sommar Sur
4

"Lätt rosé-färgad och lätt grumlig med mycket skum som lägger sig snabbt. Doftar surt, jordgubbar, hallon, smultron och röda vinbär. Smakar hallon, övermogna jordgubbar, bål och lite vinbär. Platt och trist tyvärr, men är säkert rolig en varm sommardag."
Brooklyn Spritz
3

"Gyllene öl med gräddigt skum som lägger sin ganska snabbt. Doftar zingo, apelsin juice, örter, konserverad citrus, syntetiskt, enomdan och medicin. Smakar exakt som enomdan multivitamin-tabletter, läkemedel, blodapelsin, grape, citrusskal, örter och dragon. Trevlig idé, men ack så syntetisk och inte så mycket öl-känsla."
Brolla
Primátor Antonin
5

"Gyllene öl med halvgräddigt skum som lägger sig ganska snabbt, och lämnat lite på glaset. Doftar malt, bröd, gröna äpplen, citrus och halm. Smakar malt, citrus, gräs, metall och bröd. Inget extra men god. Men det duger nog med våra billigare fulöl."
Brolla
GAISAke
Heavy MetAle Sweet Lovin Single Hop Ale
6

"Blek. 3 Pilsner: https://GottÖl.se/heavy-metale-sweet-lovin-single-hop-ale/"
Pivo
Oppigårds Deep Blonde Ale
4

"Avslagen och utan den finess som kännetecknar Oppigårds öl. Nio månader kvar till bäst-före datum men denna belgiska ale saknar det mesta förutom jästen."
Myspanda
Poppels Sour Fruit Ale Strawberry Daiquiri
5

"Rosa disigt öl med stort rosa skum med små bubblor som sjunker långsamt. Doften är syrlig och svagt jordgubbig... smaken är väldigt sur med milda jordgubbssyltiga smaker. Nja."
Ölsnedkeren Bärbegär
5

"Neonrosa öl med skum som dog direkt. Doften är jordgubbar. Smaken är syrlig men lite mjäkig och väl mild. Ingen favorit."
Fermenterarna Taco Taco
6

"Gult disigt öl med vitt skum som dog snabbt. Doftar humle. Smaken är humlig med lite inslag av plast och dill. Ok men inte mer."