Nyheter


2014-09-10 av lasseg

Håll till godo, ett paket med små partier för september 2014


2014-08-27 av lasseg

Här kommer systembolagets fasta lansering i september 2014


2014-05-06 av lasseg


2014-04-03 av lasseg

Quick and dirty..


2014-03-05 av lasseg

Och här kommer små partier för Mars också..


Tidslinje

systematica
Döden
The Kernel Imperial Brown Stout London 1856
7

"Lite oklart vad som gör det här till en "brown stout", jag märker inte just någon skillnad. Men den är klart sympatisk, trevligt med en IS som inte är så sötsliskig. 7,5 p."
Myspanda
The Kernel Imperial Brown Stout London 1856
7

"Brown Stout, det var nog nytt för mig tror jag. Helt ok, torr stout med en hel del kaffe i sig. Mustigt skum och en fin beska."
jonas
stokies
Myspanda
Strubbe Keyte Jubileum
7

"Riktigt fin faktiskt, konstigt att jag intekunde hitta denna öl heller? Inga som köpte den? Riktigt god först, sen blev den dock lite sämre i eftersmaken. Surt och friskt. Jag gillar den ändå."
La Rulles Cuvée Meilleurs Voeux
6

"Nästan lite mandelmassa i smaken :)"
La Rulles Cuvée Meilleurs Voeux
6

"Tror nog att denna också är lite för lagrad. Var säkert bättre färsk. Jag föredrar nog all öl så färsk som möjligt, Även IS."
La Rulles Brune Stout Gaumais
6

"Luktar gott, men kan vara lite för lagrad tyvärr. Smaken är lite mjäkig och konstig, inte oxiderad dock. Men jag tror den hade varit lite bättre färsk."
Camden Town Beer 2013 Tripel
6

"Konstigt att jag inte kunde hitta denna på sidan. Den kom ju ändå på bolaget. Vet inte om det har hänt något speciellt på dessa år sen 2013. Det är lite veteöls aktigt med banan och äpplen i smaken, Den är inte så tokig faktiskt, men jag har haft bättre. :)"
Mont Blanc Triple Epices
4

"Uj vilka betyg, söt utan humle, inte så speciellt gott. Nej jag gillade inte. inte som de flesta andra här i alla fall. :)"
Du Bocq Saison 1858
5

"Men det var lite trevligt med gröna äpplen i eftersmaken. Det gillar jag :)"
Du Bocq Saison 1858
5

"Inte min favoritstil direkt, men gillar man saision med tydlig smak av vete så är detta nog grejjen. men jag gillar eftersmaken av äpplen."
dildoe
Ocean Järntorgets Arbetarporter
9

"Skönt att slippa flyga till göteborg. Rund och len och sitter fint till en räktoast med västerbottensost. En gammal favvo!"
Myspanda
Riedenburger Dolden Sud IPA
6

"Kan det vara fel på mina smaklökar idag? Denna "IPA" var inte heller så kul. Inte så mycket humle som jag vill ha. Dock var det mindre felsmaker i denna en dagens tidigare skörd."
Brewski Nakd Tonight IPA
6

"Jag tycker inte att den här är lika bra som mina iglaset-vänner. Även om det kan vara den bästa idag hittills. Man känner ju av lite humla och tropiska smaker just som det står på flaskan men det är en liten bismak av något konstigt som kommer i eftersmaken framförallt. Tyvärr, det kunde varit mycket bättre."
The Crimson Red Ale
5

"Nej nej, detta är inte välhumlat. Fy vad trist. Det bästa med denna öl är färgen, den ser röd ut. väldigt knepig smak, är det någon kostig malt-blandning? Jag saknar Slottskällan red ale."
S:t Eriks & Samuel Adams Belgian Red Strong Ale
4

"Nja, jag säger: Konstig blandning, jag hade hellre haft den syrlig utan det belgiska. Väldigt trist eftersmak."
Dalarado Linnaeus – American IPA
5

"3'de ölen från detta bryggeri. Denna är också otroligt klen för att vara en IPA, känns som de glömde bort att ha i åtminstone 2 tredjedelar av humlen när de bryggde. Man känner att det är lite i men på tok för lite av i alla fall aromhumle. Trist doft, lite beska."
Dalarado Roasted Coffee Stout
4

"Min andra öl med från detta bryggeri :) Tycker allt att detta var lite bättre än Dalarado Trappers Rye Pale Ale, Men den är för tunn, för lite alkohol för lite smak, mitt skum la sig snabbt som attan., skulle snarare säga att detta är en klen porter, utan någon märkvärdig kaffesmak i sig."
Dalarado Trappers Rye Pale Ale
4

"En liten lätt dos av aromhumle, och för lite beska för mina smaklökar. Plus att det kommer eftersmak av lager."
Äppelbo Irish Red Ale
4

"Hmm, glömde de helt ha i humle? Inte så roligt alls."