Nyheter


2014-03-04 av lasseg

Som ni märkt har det varit ganska tyst om systembolagets nyheter här på sistone, jag har lagt ganska mycket krut på c/o HOPS webbsatsning och då har jag inte riktigt hunnit med iGlaset alla gånger.. Men nu kommer till sist marsnyheterna här!


2014-03-04 av lasseg

Titeln säger allt, nu är de äntligen här. Nya fräsha appar till både iOS och Android. Tanka ner, installera och rejta på. Hör av er på facebook vad ni tycker om apparna


2013-09-05 av lasseg

Det är en riktigt trevlig line-up som systembolaget presenterar i det ordinarie sortimentet nu i september...


2013-09-04 av lasseg

Det är bra många nyheter på hyllorna just nu, och vi börjar med att kika på den exklusiva lanseringen för september


2013-07-31 av lasseg

Den 1:e augusti är det återigen dags för nyhetssläpp på systembolaget. Vi har kört vidare med gäst-provsmakare på systembolagets skribentprovning och denna gång är det iGlasets Zeilon som smuttat på nyheterna.


Tidslinje

Brolla
Carlsberg Export
3

"Ljust öl med fluffigt skum. Doftar bröd, malt, blöt oren tvätt, sött och citrus. Smakar metall, malt, formfranska, citrus, mjöl, majs och lite gräs. Dåligt öl, men ok beska."
Bayern
Brolla
Siren Pompelmocello
6

"Riktigt ljust öl med lätt dis och tunt skum. Doftar humle, grape, apelsin, parfym och frukt. Smakar surt, grape, humle, lime, citron-juice, fruktigt och gräs. Lite udda och ganska trevlig."
Gibbon
Omnipollo Hypnopompa
8

"Efter åtta år så är den fortfarande kvar på åtta. Kanske skulle ha halverat lagringstiden, lite död i eftersmaken och sötman tar över väl mycket. "
Brolla
Pilsner Urquell
6

"Gult öl med ok skum. Doftar söt malt, jäst, havre, majs, mjöl och gräs. Smakar malt, kåda, gräs, lätt humle, grape-beska, citrus och skog. Riktigt överraskad, gott ju."
Bros
Stigbergets ÖL
6

"Öl till självkostnadspris från Stigbergets. Inget fel på den här. God och nästan gratis."
Oppigårds Spring Ale (2011-)
7

"Limited release 2022. "
GAISAke
Harnas Jasne Pelne
7

"Frisk. 3.5 Pilsner: https://GottÖl.se/harnas-jasne-pelne/"
Brolla
Oppigårds Spring Ale (2011-)
7

"Den är 5,5% år 2022. Gyllene öl med ok skum. Doftar fruktigt, humle, mandarin, gräs och kiwi. Smakar humle, humlebeska, grape, kåda, citrusskal och gräs."