Nyheter


2021-07-29 av Shimmy

iGlaset är uppe och snurrar igen


2020-03-22 av Shimmy

iGlaset har fått en ny design


2015-03-03 av lasseg


2015-02-25 av lasseg

Det ramlar in ett rejält gäng med riktigt bra öl på hyllorna nu i Mars, kom och ta en titt..


2015-02-10 av lasseg

Den tjugonde februari är det dags igen för exklusivt släpp på bolaget. Vi har samlat nyheterna i ett behändigt paket.


Tidslinje

Myspanda
Stockholm Brewing King of Grapes
7

"Blev en till då den första blev jag bjuden på, denna hade jag köpt själv. Får nog sänka 1 pinne. Men bra eftersmak."
STHLM Brewing Svarta Vinbär Cellar Series
7

"Här ser man att det är svartvinbär på färgen. Doften är svartvinbär men med något mer i. Smaken är tydliga svartvinbär och syra. Den var ganska trevlig men känns nästan som det är något mer I."
Myspanda
Snausarve Söirli Stain
7

"Rosa lätt disigt öl med vitt skum. Doften är nästan lite flamländsk röd/brun med körsbär. Smaken är sur med inslag av det flamländska stilarna. Ok."
Wermlands Brygghus Stay True Passion Mango
5

"Gult disigt öl med vitt skum som dog direkt. Doften är väldigt fruktig med främst mango. Smaken är lätt syrlig med ganska brödig smak och fruktig mango. Lätt sötma känner jag i eftersmaken."
Myspanda
Snausarve Söirli Dräue
6

"Oranget lätt disigt öl med vitt skum som dog fort. Doften är lite skum, lager blandat med något annat... smaken är sur och en hint av något annat, lite källare bla ok utan att imponera."
Myspanda
STHLM Brewing Körsbär Cellar Series
7

"Rött disigt öl med rosa skum som bara blir en kant i glaset. Doften är körsbär med mest mandlar. Smaken är väldigt sur. En del körsbär men igen lite blaskig."
Stockholm Brewing 100% Natural
6

"Oranget disigt öl med vitt skum som blir en liten kant I glaset. Doften är riktigt fin med alla spontanjästa toner som man vill ha. Smaken är väldigt sur och fin men aningen tunn eller åt de lite blaskigare hållet."
Bayern
300 Artiklar
Myspanda
Duckpond Cherry Pop
7

"Rosa disigt öl med rosa fizzigt skum som dog direkt. Doften är mest körsbär och vanilj. Smaken är sur och fyllig med mest vanilj i smaken och en hel del körsbär. God och man känner inget av den höga procenten. God men även lite kemisk, känns inte som det är 100% bär."
Morgondagens Space Fruit
4

"Rött nästan klart öl med rosa fizzigt skum som dog direkt. Doften är godisaktig. Smaken är syrligt godis med en kemisk ton och trist eftersmak. Ingen höjdare."
Myspanda
Stigbergets Fraktur
7

"Gult disigt öl med vitt skum med stora bubblor som dör fort. Doften är humle och alkohol. Smaken är fyllig och beska men saknar lite aromhumle här med. God men inget extremt. "
Myspanda
Fermenterarna Oat Cream Baker
6

"Gult disigt öl med vitt skum och stora bubblor som dör fort. Doften är humlig. Smaken är humlig men ändå mild på något vis. Mycket smak i eftersmaken och lite genomslag av alkohol. Ingen favorit... gillar inte eftersmaken. "
Fermenterarna Beyond The Bills
7

"Gult disigt öl med vitt skum som dog direkt. Doftar massor med humle. Smaken är bra igen med humle och beska. Lite sötma och värmande alkohol. Helt ok men inget super."
Myspanda
Duckpond Belly Flop
6

"Rosa lila disigt öl med rosa skum som dör fort som attan. Doften är svartvinbär och kokos. Smaken är syrligt och svartvinbär, även lite banan och kokos. Helt ok."
Stigbergets Amazing Haze Non Plus Ultra
6

"Gult disigt öl med vitt skum med stora luftiga bubblor som dör snabbt. Doften är ganska mild men visst känner man humlen. Smaken är mer humle än i doften. Mer beska än aromhumle. Ingen trist sötma som stör. Ok men hade önskat mer aromhumle."
Fermenterarna Hello Trendsetter NEIPA
7

"Gult disigt öl med vitt skum med stora bubblor som dör fort. Doften är bra med humle och lite syrlig... smaken är massor med humle och beska som räcker till. Lite platt munkänsla. Ok men inte helt övertygad."