Nyheter


2014-09-10 av lasseg

Håll till godo, ett paket med små partier för september 2014


2014-08-27 av lasseg

Här kommer systembolagets fasta lansering i september 2014


2014-05-06 av lasseg


2014-04-03 av lasseg

Quick and dirty..


2014-03-05 av lasseg

Och här kommer små partier för Mars också..


Tidslinje

Brolla
Arton56
4

"Mycket ljust öl med tunt skum, men lämnar mycket rester på glaset. Doftar hårdbröd, malt, sött, papp och hö. Smakar malt, havre, hårdbröd, lätt citrus, kåda och gräs. Ingen hitt, men beskan duger."
Brolla
Menabrea Birra Bionda 1846
3

"Mycket ljust öl med luftigt skum. Doftar metall, bröd, jäst och kartong. Smakar banan, malt, bröd, jäst, havre och mjölk. Nepp, för vattnig och för mycket bismak. Men ok beska."
Kronenbourg 1664
3

"Ljust öl med mycket skum som lämnar mycket rester på glaset. Doftar limpa, malt, järn, halm, gräs och lite citrus. Smakar malt, papper, gräs, jäst, mjöl och lite gran. Vattnig öl som dör ganska fort, men räddas av skaplig beska och torrhet."
Myspanda
Stockholm Brewing King of Grapes
7

"Blev en till då den första blev jag bjuden på, denna hade jag köpt själv. Får nog sänka 1 pinne. Men bra eftersmak."
STHLM Brewing Svarta Vinbär Cellar Series
7

"Här ser man att det är svartvinbär på färgen. Doften är svartvinbär men med något mer i. Smaken är tydliga svartvinbär och syra. Den var ganska trevlig men känns nästan som det är något mer I."
Myspanda
Snausarve Söirli Stain
7

"Rosa lätt disigt öl med vitt skum. Doften är nästan lite flamländsk röd/brun med körsbär. Smaken är sur med inslag av det flamländska stilarna. Ok."
Wermlands Brygghus Stay True Passion Mango
5

"Gult disigt öl med vitt skum som dog direkt. Doften är väldigt fruktig med främst mango. Smaken är lätt syrlig med ganska brödig smak och fruktig mango. Lätt sötma känner jag i eftersmaken."
Myspanda
Snausarve Söirli Dräue
6

"Oranget lätt disigt öl med vitt skum som dog fort. Doften är lite skum, lager blandat med något annat... smaken är sur och en hint av något annat, lite källare bla ok utan att imponera."
Myspanda
STHLM Brewing Körsbär Cellar Series
7

"Rött disigt öl med rosa skum som bara blir en kant i glaset. Doften är körsbär med mest mandlar. Smaken är väldigt sur. En del körsbär men igen lite blaskig."
Stockholm Brewing 100% Natural
6

"Oranget disigt öl med vitt skum som blir en liten kant I glaset. Doften är riktigt fin med alla spontanjästa toner som man vill ha. Smaken är väldigt sur och fin men aningen tunn eller åt de lite blaskigare hållet."
Bayern
1000 Betyg
Myspanda
Duckpond Cherry Pop
7

"Rosa disigt öl med rosa fizzigt skum som dog direkt. Doften är mest körsbär och vanilj. Smaken är sur och fyllig med mest vanilj i smaken och en hel del körsbär. God och man känner inget av den höga procenten. God men även lite kemisk, känns inte som det är 100% bär."
Morgondagens Space Fruit
4

"Rött nästan klart öl med rosa fizzigt skum som dog direkt. Doften är godisaktig. Smaken är syrligt godis med en kemisk ton och trist eftersmak. Ingen höjdare."
Myspanda
Stigbergets Fraktur
7

"Gult disigt öl med vitt skum med stora bubblor som dör fort. Doften är humle och alkohol. Smaken är fyllig och beska men saknar lite aromhumle här med. God men inget extremt. "