ErixonKR

Kim-Robin Eriksson

Om
  • Bor i Jämtland
  • Mer än 34 år
  • Online: mer än ett år sedan
  • Antal inlogg 32
  • Medlem nästan 15 år

Achievements
  • 20 Kommentarer
  • 20 Betyg

Har inte mycket att säga, gillar fin öl, goda whiskys och beskare drinkar \"vodka\" och samt en skvätt rom med en god cigarr på de (Angostura 1919).

Användaren har inte skapat någon artikel än
Källaren är tom :(
Kommentarer
S:t Eriks Centennial
Denna har en fin för- och eftersmak med klar och fin balans dock så förstörs ölen av sin blaskiga helhet. Med andra ord en medioker Ale från S:t Eriks.
5
Paulaner Weissbier Kristall
Smaken dör alldeles för fort i mitt tycke men kan lätt tänka mig denna som en törstsläckare på en varm sommar dag, förutom detta så har den alla de rätta smakerna och karaktären hos en veteöl.
7
Inget fel på ölen i säg men när jag läser att en öl ska vara av karaktären veteöl så förväntar jag mig också att den ska smaka som en traditionell veteöl. Beskan känns malplacerad och allt blir bara en blandning av veteöl och IPA. Vissa kanske föredrar detta men för mig funkar det inte.
6
Tyckte den var väldigt trist denna året, sänker betyget till fyra,. Anledningen är att den känns väldigt vattnig och som några andra sa, den rostiga smaken passar inte in. Hoppas på ett bättre år 2014.
4
Samichlaus Classic Holzfass
Här ni, en mer speciell öl får man leta efter! Första klunken gav mig en käftsmäll då jag förväntade mig att den skulle vara som alla andra. Kan med säkerhet säga att det finns ingen öl som smakar som denna. Om detta är på gott eller ont vet jag ännu inte då jag inte kan jämföra den med andra öl sorter. Kan inte heller uttala mig än om den är god eller inte då jag aldrig har smakat på något liknande. Smaken är krämig, lagrad, mustig och kola? Har faktiskt ingen koll! Jag rekommenderar er till att smaka denna om ni är en öl entusiast, ni kommer inte att glömma bort smaken vare sig ni vill eller inte! //EDIT Med lite mer eftertanke så tycker jag att denna öl liknar en barley wine till karaktären.
Ile Four Citrus
synd att informationen om denna är något fel, Ile Four Citrus är ett Japanskt frukt, ris vin med smak av citron. Mycket god och de som gillar apertif, citron bör testa denna när chansen finns. Information taget från systembolaget "Denna dryck tillverkas med sake av typen Junmai som bas. (Beteckningen Junmai innebär att ingen alkohol är tillsatt under sake-framställningen.) Till saken blandades citrusjuice, vatten, socker och destillerad alkohol. Drycken pastöriserades sedan före buteljeringen."
8
Blågul
Inget att hurra över..
3
Hoegaarden Witbier
Vanligt viss så gillar jag inte veteöl men denna fixade det problemet!
6
Dricker jag vatten eller ale? Svårt att säga :/
3
Duyck Jenlain Blonde
Rätt okej men eftersmaken gillade jag inte, Dvs. en antingen eller öl kan jag tro.
4