Myspanda

Myspanda *

Om
  • Bor i -
  • Ungefär 41 år
  • Online: 17 dagar sedan
  • Antal inlogg 1236
  • Medlem ungefär 12 år

Achievements
  • 1000 Artiklar
  • 2000 Kommentarer
  • 3000 Betyg
Användaren har inte skrivit något om sig själv än.
Källaren är tom :(
Kommentarer
Bärnstensfärgat öl som är helt klart. vitt stort skum som lägger sig som ett tuny lock med mest små bubblor. Doften är spontanjästm(typ som doften på Cantillon) en hel del fat. Smaken är svag kolsyra, det händer en hel del här inte så sur, mer åt det syrliga, en hel del äpplen i smaken (mer än Malus Domestica - som har äpplen i sig.) Eken kommer i eftersmaken men det är inte för mycket ektanniner. Riktigt god är den! Inte ett spår av alkohol.
9
De Cam Malus Domestica
Lätt disigt gyllene öl med vitt fizzigt skum med små bubblor som dog snabbt. Doften är spontanjäst och lätt fruktigt. Smaken är sur och torr med lätt fruktiga inslag, kan inte säga att det smakar mycket äpplen men det ger ett lite mer vin-igt intryck. God i alla fall.
8
Brekeriet Vild Stevns
Mörkt rött/rosa öl med fizzigt skum med små bubblor. Mycket doft av fat när den öppnades, sen kommer det mycket körsbär. Smaken är sura körsbär, mycket smak av bären här, står inte hur mycket de haft i men det verkar helt klart vara en hel del! Jag tycker den var väldigt bra, en av de bästa från Brekeriet på länge i alla fall och väl dold alkohol som bara ger värme i magen. Lite acetonig syra (på ett bra sätt).
8
Mörkt röd färg med rosa skum som dog snabbt. Doften är väldigt sur, lite aceton i tonen. Smaken är sur o h aceton med milda körsbär, jag vill ha mer bär. Helt ok men hade väntat mig lite mer.
7
Gult öl med en hint oranget. Skummet lägger sig som ett finger tjockt lockmed mest små bubblor och några få större. Doften är spontanjäst. Smaken är sur ock mycket ek. God med mycket kolsyra.
7
Allagash Windfall
Doft är spontanjäst*
8
Allagash Windfall
Gult disigt öl med stort luftigt skum som är nästan helt vitt. Doften är spontanitet med fruktigt. Smaken är sur och fruktig. Riktigt god även om just persika inte är så tydlig.
8
Vault City Raspberry Skies
Fick faktiskt bort lite av det kemiska efter lite vädring. Eller om det är alkoholen som tar bort det... :) Men nu har det kommit in en stark beska i mitten av paletten i stället.
6
Vault City Raspberry Skies
Rosa disigt öl med ett beigt/ljusrosa skum som lägger sig som ett lock med små bubblor. Doften är en stor mängd hallon. Smaken är metallisk konstig smak med en hel del hallon, inte helt balanserad i min mun, är det blommorna som stör? Smakar nästan söt/surt och kemiskt, en del alkohol går igenom, men tror inte det är det som stör i alla fall. Det är något lurt här känns det som, var nog tur jag inte köpte mer av dessa högt rnkade Vault City surisar, för denna var en av de med högst betyg, och det var inte i min smak. Kanske blir lite bättre efter den fått lufta sig lite? Återkommer i så fall.
6
Deschutes The Abyss
Kolsvart öl med mörkbrunt skum med små bubblor. Doften är fyllig och riktigt mustig. Smaken är fyllig igen med mycket smak och tjock i konsistensen, inte så mycket kaffe som vissa andra i stilen, det var längesen jag drack Porter/Stout och speciellt IS, men jag tyckte att dn här var väldigt god och välgjord. Jag tycker den var lite stickig men verkligen inte klibbig och så klart väl dold alkohol.
8