Myspanda

Myspanda *

Om
  • Bor i -
  • Mer än 40 år
  • Online: 4 dagar sedan
  • Antal inlogg 1192
  • Medlem mer än 11 år

Achievements
  • 1000 Artiklar
  • 2000 Kommentarer
  • 3000 Betyg
Användaren har inte skrivit något om sig själv än.
Källaren är tom :(
Kommentarer
Betyg 3400! :D
7
Ser ut som en baskig stout. Stort skum med små bubblor, cappuccinofärgat. Doften är spontanjäst med lite kaffe i, tycker inte man känner av mycket av körsbären... Smaken har lite mer körsbär och mindre stout, inte helt tokig men hade hellre tagit en ren kriek.
7
Nu ska vi se om det är 10p... Lila rosa disigr öl med rosa fizzigt skum med små bubblor som dör fort. Doften är syrlig och bärig. Smaken är väldigt sur och visst är det gott, men tror aldrig jag smakat fläderbär tidigare, tror nog jag gillar blommorna bättre, det här blir lite mer som svag fläder med en hel del olika bär i. Jo visst är det gott, men inte 10p för mig.
8
Jaha, tänkte köpa denna, men nu får man åka en sväng för att få tg i den. Tack Brolla. :p
8
Ljusgult disigt öl med vitt skum med mest små bubblor som dog och blev bara en kant i glaset. Doften är stor dos humle. Smaken är mild kolsyra men med massor av god humle, bra blandning skulle jag säga. Kanske lite söt, kunde varit lite torrare, men humlen är riktigt god.
8
Rosa lila disigt öl med rosa skum med små bubblor som sjunker ganska snabbt till ett tunnt lock. Doftn är rikligt med bär, päron känner jag inte, men tycker det är hallon och svartvinbär. Smaken är salt och sur med mycket bär, men inte så ren i smaken så det blir nästan godiskaktigt eller mer åt det kemiska och konstgjorda hållet, inte dålig på något vis men Duckpond har gjort mycket bättre grejor. Tycker den är läskande och blev nog lite bättre efter den luftats lite.
7
Pite Havtorn Surne
Gult disigt öl med vitt skum som dör snabbt. Doften är syrlig. Smaken är syrlig och söt, med en hel del malt i eftersmaken, tyckte att den var helt ok först, men sen blev det lite trist med all malt, det gifter sig inte riktigt. Hade inte kunnat pricka in havtorn heller. En halvtrist suris.
5
Riktigt snygg burk! Nästan i samma klass som Fermenterarna The Hiker (lite He-Man gubbe över det) Gult disigt öl med vitt sum som bara blev en liten ring i kanten. Doften är fin dos humle. Smaken är lite lite söt först, men sen kommer all humle och räddar upp med en bra beska och riktigt god eftersmak, ingen smak av alkohol och en mycket bra DIPA, bara lite sötma som stör lite lite.
8
Gult disigt öl med vitt skum som dog snabbt. Doften var först annanas, men sen blev det nästan mer mango. Smaken är Fyllig munkänsla med en mild syrlighet och mycket frukt. Jag tycker ändå man känner mycket annanas. Det funkar, men vet inte om de är nån favorit i längden, tror annanas kanske inte gör sig helt 100% i en suris.
7
Northern Monk Faith
Ljusgult lätt disigt öl med tort vitt fluffigt skum som lämnar mycket rester i glaset. Doften är pigg humle. Smaken är god, inte alls söt och en mycket trevlig dos aromhumle, det blir lite vårblommor i smaken av det hela. Jag gillar den!
7