Myspanda

Myspanda *

Om
  • Bor i -
  • Ungefär 43 år
  • Online: 4 dagar sedan
  • Antal inlogg 1332
  • Medlem ungefär 14 år

Achievements
  • 2500 Kommentarer
  • 1000 Artiklar
  • 3000 Betyg
Användaren har inte skrivit något om sig själv än.
Källaren är tom :(
Kommentarer
Stiernan Klosterlikör
https://www.systembolaget.se/produkt/sprit/benedictine-60202/ "Klosterlikör var ju ett svenskt, billigt alternativ till "äkta" klosterlikör: DOM Benedictine."
Oranget disigt ök med vitt skum som dog direkt. Doften är spontanjäst. Smaken är riktigt sur och kan inte känna druvorna. God men inget att skriva hem om.
7
Ljusbrunt disigt öl med vitt skum som dog direkt. Doften är spontanjäst med lite lätt hint av prutt.. smaken är supersur! Spontanjäst med lite fruktiga inslag... ok men inte superkul.
7
Oranget mörkt disigt öl med skum som dog direkt. Doften är spontanjäst och persika. Smaken är sur och här känner man av persikan. En del ekfat med. God och bättre än Tilquin.
8
Ser ut som alla andra Tilquin. Orange disigt. Vitt skum som dog snabbt. Doften är spontanjäst med kanske lite persika... smaken är sur och god men det är väldigt mild persika igen.. i med mer frukt! men det är ju gott ändå.
7
Oranget disigt öl med vitt skum som dog direkt. Doften är spontanjäst. Smaken är syrlig och god. Men kan inte pricka äpplen....
7
Hill Farmstead Arthur
Gult disigt öl med stort vitt skum med små bubblor. Doften är saison med en lätt tvålighet. Smaken är saison men lite mer smak än Anna. Denna är lite surare också. Helt ok men gillade Anna mer.
7
Hill Farmstead Anna
Gult disigt öl med vitt skum som inte blev stort. Doften är saison. Smaken är ganska mild men med estrar och trevliga pigga toner. Saison brukar inte vara någon favorit men tyckte denna var trevlig och lättdrucken. Känner inte av honungen men kanske den som gör den god...? Ska testa Arthur sen med så får vi se.
8
BrewDog Hop Frenzy
Gult lätt disigt öl med vitt skum som dog snabbt. Doften är tropisk med lite svetttoner. Smaken är samma. Inte illa faktiskt. Hade inte så stora förväntningar. BrewDog har ju varit lite si och så sista tiden.
7
Mörkt röd/rosa öl med skum som dog direkt. Doften är hallon och körsbär som det inte står att den innehåller.... Smaken är Surlig och massor med hallon, dock inte körsbär i smaken utan mer åt apelsin, det är otroligt fruktigt och det händer mycket i munnen, syrlig fruktdrink som inte smakar alkohol.
8