Myspanda

Myspanda *

Om
  • Bor i -
  • Nästan 42 år
  • Online: 4 dagar sedan
  • Antal inlogg 1282
  • Medlem nästan 13 år

Achievements
  • 2500 Kommentarer
  • 1000 Artiklar
  • 3000 Betyg
Användaren har inte skrivit något om sig själv än.
Källaren är tom :(
Kommentarer
Brew York Kirsch Russell
Mörkt rött öl med rosa skum med mest små bubblor. Doften kan mest liknas med körsbärssaft. Smaken är inte tillräckligt sur! Med massor av körsbär, men det är syntetiskt och väldigt trist pga avsaknaden av syra. Känns som en trist engelsk öl som är utspädd med körsbärssaft. Tyvärr inget vidare.
5
Gult disigt öl med stort vitt skum med mest små bubblor. Doften är humlig men ganska mild. Smaken är som humligt mineralvatten. Tunn och otroligt lättdrucken. God men hade lite större förväntningar... det som stör mest är nog avsaknad av beska.
6
Allagash Little Sal
Blårosa öl med ljusrosa skum som dog fort. Doften är spontanjäst men med extra syra. Smaken är sur med milda bär och nästan lite vattnig... funkar men hade högre förväntningar.
6
Apex Nuclear Option IPA
Gult öl med lite orange i. Stort vitt skum med mest små små bubblor. Doften är lite söt och mycket humle. Smaken är inte lika söt som doften men med en skön humleblandning i. Saknar lite rivigare beska men en ok ipa som känns ganska fyllig.
7
AleSmith Speedway Stout
Tog en 20cl på krogen för 80pix. Nja, var ganska tunn med en del kaffe. Dog fort i munnen. Får sänka 1p till 7'a. Inte värst imponerad, men IS bler sämre och sämre tycker jag.
7
Northern Monk Faith
Denna hade de med på krogen, tog en men Wookie var lätt bättre.
7
Trodde jag skrivit om denna, men de hade jag inte. Ville minnas att jag gav den bättre betyg än 6 sist, men så blev det då. Igår hade de inte så mycket att välja på krogen så då tog jag denna 2 gånger och jag gillade den mycket. Så här får vi allt höja från 6'an.
8
Cascade Noyaux
Mörk lokal så ser inte färgen riktigt bra... Doften är klassiskt spontanjäst med bärighet. Smaken är lagom sur och lätt drucken. Känner inte av alkoholen, Man känner av hallon men de är ganska milda (inte änns röd i färgen?) Jag tar gärna mer hallon! Väldigt god ändå...
8
Equilibrium Enso
Oranget disigt öl med vitt skum med mest små bubblor. Riklig humledoft med främst annanas. (också den minst gushiga ölen från Equilibrium hittills). Smaken är rik och fyllig (nästan lite väl smakrik)... men man känner inte av någon alkohol i alla fall. Snäll beska för dipa, eller den är besk men det försvinner ganska fort. Len på tungan med mild kolsyra. Helt ok DIPA men tyckte allt de 2 föregående från samma bryggeri var bättre.
7
Stigbergets ÖL
Ljusgult klart öl. Vitt skum med små bubblor. Doftar brödigt med lite citrus. Smaken är densamma. Ingen höjdare, men det är inte min stil heller. Men så kan de bli när hovmästaren missuppfattar en. Nästa blir deras apa.
5