Micke J

Micke J

Om
  • Bor i Västerås
  • Mer än 54 år
  • Antal inlogg 0
  • Medlem ungefär 17 år

Achievements
  • 20 Kommentarer
  • 20 Betyg
Kommentarer
Meerlust Rubicon - 2007
Känns inte så stabil som de tidigare årgångarna. Visserligen vann den på ett par timmar i karaff, men det finns betydligt bättre viner för 209 kr.
7
Recioto della Valpolicella - 2001
Den godaste recioton jag har druckit!
10
Ett av de bästa ripasson jag druckit under 150 kr. På plats hos Carlo Boscaini kostar Zane endast 9 euro vilket var ett fullkomligt lysande pris för ett underbart vin. Att dessutom vinmakaren själv var jättetrevlig var bara en bonus. Tveksam dock till priset på systembolaget!
9
Ett härligt mulligt vin med mycket mörka bär, björnbär, mörka körsbär...lent men ändå med en lång eftersmak. Men värt pengarna? NEJ
10
Vega Sicilia Valbuena 5º - 1998
Ett makalöst gott vin, stall, tobak och läder som utvecklades mer och mer ju längre kvällen led. Faktiskt värt pengarna!
10
Penfolds St Henri Shiraz - 2003
Ett helt enkelt fantastiskt vin
10
Chateau Musar - 2004
00:an som säljs nu är bra mycket bättre än 99:an. Blev positivt överraskad igår på en provning. Tyvärr fäller den mycket men om man bortser från det så är smaken riktigt bra.
7
Herregud! Drack ytterligare en flaska i samband med firandet av min dotters födelse. Monte Olmi:n är fortfarande vår absoluta favorit i amaronedjungeln. Om ni har möjlighet att på något sett införskaffa en flaska (privat import eller utlandsköp) så måste ni för guds skull göra det. Det är ett fantastiskt vin! Micke J
10
Château Ducluzeau - 2001
Ett perfekt matvin som är moget nu. Gärna gryta med någon gräddig sås.
8
Seghesio Cortina Zinfandel - 2003
En av de trevligaste Zinfandeln på SB
9