mgroover


Om
  • Bor i -
  • Online: nästan 10 år sedan
  • Antal inlogg 14
  • Medlem mer än 12 år

Achievements
  • 20 Streckkoder
  • 20 Betyg
  • 10 Kommentarer
Användaren har inte skrivit något om sig själv än.
Användaren har inte skapat någon artikel än
ÖL 7.5%
Nøgne Ø
15 75 7.53 8
Inköpslistan är tom :(
Kommentarer
Den här, efter två år i skåpet, är en helt ny öl! Har utvecklats till djupa russintoner och lätt sötma med bitter alkohol/bourbontryck i eftersmaken. Tror jag gav den en 7.5a tidigare, lätt 2 poäng plus på det! 9.5/10!!
9
Sigtuna Påskweizen
Frisk, god, somrig! Glad att jag sparade en till sommaren :-)
9
Drack en i Oktober när den släpptes, inte nöjd då. Nu när den fått ligga ett tag tycker att den blivit kolanäckig i eftersmaken istället för den extrema beskan som var innan. Riktigt god blev den!
7
Störtebeker Choco-Porter
Grym chokladsmak men håller med resten av rescensenterna. För söt. En 6a trots sötman, mest på grund av den fantastiska chokladsmaken!
6
Jeremiah Weed Sour Mash Brew
Väldigt kluven gällande smaken. Helt OK att dricka men smakar som en Dr Pepper med fruktjuice? Vet inte om mina smaklökar är paj men det smakar fortfarande i munnen efter ca 2h
5
Fuller's Brewers Reserve No.4
Besviken på den här utgåvan. Tunn i smaken jämfört med de tidigare utgåvorna (2an är favoriten) men det är inget direkt fel med den, känns inte som en specialutgåva bara?
6
Innis & Gunn Treacle Porter
Undrar vart de fick att det är en porter ifrån? Den var drickbar och rätt menlös, samma sötsliskiga smak som alla andra I&G
5
Ölands Gammeltokens Rököl
En 2008a, rökig, syrlig och helt fantastisk rökton med fina malttoner!
9
Napa Smith Cool Brew
Håller med Edvin, bra sommaröl som komplementerar grillat!
8
Eskilstuna Snopptorp Starkporter
Tyvärr en flaska dom blivit dålig. Luktade otvättad festivalsnopp och smakade diskmedel typ. :-) Synd att den var dålig, det jag kunde känna av den rostning som gjorts var fin!
3