Divko

Divko ™

Om
  • Bor i -
  • Online: ungefär 9 år sedan
  • Antal inlogg 152
  • Medlem ungefär 12 år

Achievements
  • 100 Artiklar
  • 200 Kommentarer
  • 1000 Betyg
Användaren har inte skrivit något om sig själv än.
Inköpslistan är tom :(
Kommentarer
Drie Fonteinen Golden Doesjel
Angående avsaknaden av kolsyra: http://skrubbe.com/tag/golden-doesjel/
7
Mohawk Cuvée Grand Cru - 2013
Körsbär.. hallon.. lite syrligt, tankarna går åt oud bruin hållet.. och så blir det lite sött.. och lite rostat, nästan rökigt(!?).. Smakerna går åt olika håll. Det var en intressant upplevelse, men jag tröttnade efter några klunkar. Svag 7a.
7
Wisby V Jubileum - 2012
Utvecklats väl. Smakerna har rundtas av, mindre trä och annat som sticker ut. Passade bra till ostbricka. Jag har sluppit syran som vissa nämnt båda gångerna jag druckit den, och sötman ligger på en bra nivå nu.
7
Founders Centennial IPA
Favvo IPAn just nu! Visserligen enformig, men grymt potent, balanserad och lättdrucken! Ordentligt humlad och besk, med en rejäl maltkropp och sötma som backar upp. Ren & fräsch i både doft och smak.
8
BrewDog Cocoa Psycho
Tråkigt det där med syran Rolle, verkar som att du fått en mindre lyckad batch. Den flaskan jag drack hade ingen syra och lite kafe. Den var intensivt rostad och hade en elegant rökighet. Rejält fyllig!
9
La Caracole Troublette
Mycket frisk och fruktig doft precis vid upphällning. Stort och poröst skum, disigt halmgul. Frisk och trevlig under de första klunkarna men smakar inte riktigt som den doftar. Blir snabbt tråkig.
5
Jämtlands Pilgrim Ale
Vid tillfällen då jag inte känner för överhumlad ale eller sönderrostad stout kännas detta perfekt :) Smakar som en "fulöl" utan det "ful"a ;)
7
Precis som Erik skriver. Fina smaker och dofter, men alldeles för spritig. Idag 6a, om något år 8+?
6
To Øl Long time no see
Wow.. riktigt fyllig imperial stout med en len, krämig munkänsla. Ren, väldigt intensiv rostad smak, med en svag sötma och lång härlig eftersmak. Väldold alkohol.
9
S:t Eriks Amber Ale
Bra matöl, höjjer tillbax till en 7a :)
7